Wapngo
Image default
Vervoer en transport

Scooter lease bij Polderscooter

Recent ging ik een scooter leasen bij Polderscooter. Ik zou namelijk graag een scooter willen leasen. Dit omdat ik nog niet zoveel geld wil uitgeven om in een keer een scooter voor zo’n €1000,- te kopen. Maar er wel graag eentje wil hebben. Ik ga namelijk stage lopen. En dat is te ver weg om te fietsen. En met het openbaar vervoer is het ook niet gemakkelijk te bereiken. Daarom heb ik besloten om er eentje te gaan leasen. Maar waar moet ik dat doen? Ik heb daar namelijk nog geen ervaring mee. En heb dus geen ervaring waar ik dat het beste kan laten doen. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Scooter lease

Ik ging dus zoeken op scooter lease. En al snel kwam ik de website van Polderscooter tegen. Daar las ik dat zij heel goedkoop aan scooter lease doen. Al vanaf €8,- per maand! Die prijzen lagen in ieder geval lager dan bij menig andere scooter leasebedrijven. Zodoende dat ik dus naar het assortiment van Polderscooter ben gaan kijken. En dat bleek hartstikke breed te zijn! Al snel kwam ik een hele leuk Vespa tegen. Die ook nog geen eens zo heel duur was! Ik heb dan ook besloten om die te gaan leasen. Met een redelijk hoog eerste bedrag heb ik mij verzekerd van een lage prijs per maand voor het leasen van de scooter.

Scooter bezorgd

En al twee werkdagen later werd de scooter die ik had geleasd thuis bij mij bezorgd. Ideaal dus! Ik kan iedereen die een scooter wilt maar er nog niet genoeg geld voor heeft om die direct te kopen, aanbevelen om er eentje te leasen bij Polderscooter.nl!

Klik hieronder op de link voor de website van hun. Ken jij nog een goed leasebedrijf? Laat dat dan in een reactie weten.