Wapngo
Image default
Vervoer en transport

Laat uw verse producten of andersoortige ladingen veilig vervoeren met Frigo Group

Frigo Group is een belangrijke speler in de branche van koel- en FLT transport. Het zijn met name verse producten als vlees, vis, kip, patat frites, groenten, fruit, ijs en brood die de chauffeurs van A naar B brengen. De laatste jaren richt Frigo Group zich ook op het vervoeren van drooggoed en stukgoed. U kunt dan denken aan staal, machines, airco’s en snoep. Frigo Group Transport zorgt ervoor dat het vervoer snel, vakkundig en efficiënt verloopt. Op dagelijkse basis wordt zowel binnen de Nederlandse grenzen als naar het buitenland gereden.

Frigo doet er alles aan de klant volledig te ontzorgen. De firma biedt dan ook alle bijkomende diensten op het gebied van diepgevroren vervoer en opslag aan. We sommen het complete dienstenpakket voor u op: in- en uitslag, orderpicking, groupage, containerafhandeling, invriezen, douaneafhandeling en koeltransport.

Landen buiten Nederland waar de Frigo Group-chauffeurs regelmatig naartoe rijden, zijn bijvoorbeeld België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Hongarije en Zwitserland. Laatstgenoemde heet officieel – vertaald naar het Nederlands – de Zwitserse Bondsstaat.

Het land staat ook bekend als die Schweiz, la Suisse, la Svizzera en Svizra; respectievelijk de Duitse, Franse, Italiaanse en Reto-Romaanse benamingen. Dit zijn dan ook de 4 officiële talen die in Zwitserland gesproken worden. Het Reto-Romaans (Alpen-Romaans) wordt in de Zwitserse Alpen gesproken. Zwitserland kent veel talen en veel klimaten. In het overgrote deel is sprake van een gematigd klimaat. Hoog in de Alpen heerst het hooggebergteklimaat. Ticino in het zuiden heeft een mediterraan klimaat. Onder toeristen zijn de Zwitserse meren populair. Met name het Bodenmeer, het Meer van Genève en het Meer van Neuchâtel worden veel bezocht. Het Vierwoudstrekenmeer bij Luzern is met drie miljoen bezoekers per jaar het meest bezochte meer in Europa.

We gaan nog even terug naar Frigo Group. Als u in contact wilt komen met dit bedrijf belt u dan met +31 252 419 017 of +31 850 440 600. Uw vragen per mail sturen kan ook: info@frigogroup.com.

https://www.frigogroup.com/nl/