Wapngo
Image default
Bedrijven

Camerabewaking

Wanneer je een woning hebt waar dure spullen in liggen is het vanzelfsprekend dat je deze wilt beschermen. Je wilt tenslotte niet kwetsbaar zijn voor diefstal of inbraak. Verplaats je maar eens in de voeten van een inbreker. Stel dat je ’s avonds een paar camera’s ziet hangen, zou dit je dan niet afschrikken? Kortom, camerabewaking bij je woning is eigenlijk onmisbaar. De situatie bij een bedrijf is eigenlijk hetzelfde. Ook hier liggen waarschijnlijk waardevolle spullen. Laptops, computers, belangrijke documenten, noem het maar op. Toch vergeten veel bedrijven om camera’s op te hangen bij het pand. Dit is erg zonde, want als er iets gestolen wordt is het al te laat. Verklein de kans op inbraak door een aantal camera’s op te hangen.

 

Waarom jij ze moet hebben

Een camerasysteem is een bewezen preventiemiddel tegen inbraak en diefstal en wordt door steeds meer bedrijven gebruikt. Een tip: ga niet met het goedkoopste camerasysteem aan de slag. Kies in dit geval voor kwaliteit. Een goed camerasysteem brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan goede beeldkwaliteit. Digitale camera’s staan erom bekend dat ze beelden met Hd-kwaliteit opnemen. Zo kun je precies zien wat er gebeurd. Stel dat er wordt ingebroken, dan helpen deze beelden van hoge kwaliteit je bij de opsporing. Ook kun je deze beelden eenvoudig via je telefoon of tablet bekijken. De opgenomen beelden kun je snel en eenvoudig doorsturen naar bijvoorbeeld een alarmcentrale of de politie. Ook qua geluid zijn deze camera’s van bijzonder hoge kwaliteit. Je kunt namelijk live meeluisteren met de opnames. Heb je later interesse om nog meer camera’s aan te sluiten op je netwerk, dan is dit geen enkel probleem.

 

Veel bedrijven gingen je al voor

Niemand houdt van inbrekers. Je kunt een inbraak dus beter voorkomen dan er achteraf spijt van hebben. In Nederland zijn er al honderden bedrijven en ondernemingen die zo slim zijn geweest om goede camera’s op te hangen. Zo’n systeem is geschikt voor elk soort bedrijf. Kledingwinkels, kantoren, opslagruimtes en horecagelegenheden.

 

https://www.vs-beveiliging.nl/camerabewaking/