Wapngo
Image default
Gezondheid

Een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Breda

Ben je op zoek naar een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Breda? Dan zit je goed bij Verloskundigenpraktijk Nintu. Het team bestaat uit twee medewerkers, waardoor je écht persoonlijke zorg ervaart. Tijdens de spreekuren nemen de verloskundigen uitgebreid de tijd om aan een vertrouwensband te werken. Vertrouwen staat namelijk centraal bij deze praktijk. Ook kun je intensieve begeleiding van ervaren verloskundigen verwachten. Er wordt altijd een uniek geboorteplan opgesteld.

Krijg de hulp en informatie die je nodig hebt

Bij deze verloskundigenpraktijk in Breda doen de medewerkers er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt. Of je nu voor de eerste keer zwanger bent of al een aantal keer bent bevallen, Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda staat voor je klaar om je te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode in je leven. De verloskundigen helpen je graag vóór, tijdens en na de bevalling. Er wordt gekeken naar jouw wensen en eisen. Wil je bijvoorbeeld informatie over de mogelijkheden van een natuurlijke bevalling? De ervaren medewerkers van deze verloskundigenpraktijk in Breda bespreken graag de opties en mogelijkheden met je. De praktijk beschikt over ruime openingstijden, zodat jij altijd terechtkunt op een tijdstip dat jou uitkomt.

Neem snel contact met ons op

Deze verloskundigenpraktijk in Breda helpt je graag verder. Wil je je laten inschrijven? Wacht dan niet te lang. Doordat dit persoonlijke zorg en aandacht aanbiedt, nemen zij maximaal twaalf vrouwen aan. Hierdoor heeft deze praktijk optimale aandacht voor jou én is de kans dat ze al bij een andere geboorte aanwezig zijn wanneer jij gaat bevallen veel kleiner. De verloskundigen bereiden je optimaal voor op de bevalling. Dit doen ze door je te informeren en alle mogelijkheden te bespreken. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over veel voorkomende zwangerschapsklachten en echo’s. Daarnaast geven de verloskundigen je graag meer informatie over de een prenataal onderzoek die je kunt laten doen ter controle van de gezondheid van je baby.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/