Wapngo
Image default
Bedrijven

Een mooiere huid?

Omdat ik erg onzeker ben over mijn uiterlijk probeer ik er altijd zo goed als mogelijk uit te zien. Ik ben dus veel bezig met make-up, schoonheidsproducten en meer van dat soort dingen. Een van mijn irritatiepuntjes, om het zo maar te noemen, is mijn huid. In het verleden heb ik last van acné gehad, waar ik enkele littekens aan heb overgehouden. Nu ik wat ouder word beginnen er ook wat rimpeltjes te komen. Weliswaar probeer ik het met zalfjes, dat is niet genoeg. Laatst werd mij echter door een vriendin aangeraden om huidverzorgende behandelingen te proberen. Dat wekte interesse, waarop ik maar eens meer informatie ben gaan opzoeken.

Diverse soorten behandelingen

Er bestaan dus verschillende soorten behandelingen die je huid mooier en stralender kunnen maken. Zo heb je peeling, een behandeling die de huid voedt en zo gezonder maakt. Met Fractional Laser Therapie worden piepkleine, microscropische gaatjes in de huid gemaakt. Vervolgens wordt vanuit deze kleine gaatjes nieuwe huid opgebouwd. Dat gebeurt door middel van lasershotjes. Verder is er nog de ultrasound behandeling voor het gezicht. Deze werkt met een hoog intensieve, gefocuste ultrasound (afgekort tot HIFU). Hierdoor wordt de productie van collageen gestimuleerd, wat de kwaliteit van de huid aanzienlijk verbetert. Al deze behandelingen klinken nogal complex en technologisch geavanceerd, dus ik ben erg benieuwd..

Huidkliniek aNewSkin

Omdat ik wel interesse heb ben ik verder gaan informeren naar de mogelijkheden bij de huidkliniek aNewSkin. Deze kliniek is gespecialiseerd in het verjongen en verbeteren van de huid door middel van innovatieve behandelingen. Al deze behandelingen zorgen voor een verbeterde kwaliteit en uitstraling van de huid. De eigenaresse van de kliniek, Luding Coenen, is een behandeling Esthetisch Specialist. Zij werkt al jaren met de behandelingen en technieken die ze aanbiedt. Ik ga dus zeker eens verder bij haar informeren naar de mogelijkheden.

https://anewskin.nl