Wapngo
Image default
Aanbiedingen

EPDM lijm kopen doe je bij EPDM Tigt

Heb jij een EPDM dak of denk je erover na om er een te leggen? Dan is deze blog voor jou. In deze blog vertellen we je meer over waarom een EPDM dak zou goed is en waarom ook jij eens zou moeten nadenken over een overstap naar een EPDM dak. Ben jij benieuwd of een EPDM dak wat voor jou is en hoe je hier aan komt. Of ben je benieuwd naar hoe het dak gelegd wordt, dan is deze blog voor jou! Dus lees snel verder.

Voordelen van een EPDM dak

We duiken even wat dieper in op de verschillende voordelen van een EPDM dak en wat het voor jou kan betekenen. Het allergrootste voordeel van een EPDM dak is dat het tot wel meer dan 50 jaar lang mee gaat. De kwaliteit van het dak verminderd ook niet vanwege Uv-straling of regen. Kortom weersomstandigheden hebben geen invloed op in hoeverre het dat kwalitatief integer blijft. Aangezien het dak hoofdzakelijk uit een stuk wordt gesneden en gelegd heb je ook de zekerheid dat het dak volledig waterdicht is. Hierdoor komt er geen water door het dak en lekt het dak dus ook niet. Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jij en je spullen droog blijven, ook tijdens een heftige storm. Soms is het wel nodig om het dak in meerdere stukken te leggen. Dan kun je er het beste voor kiezen om echte EPDM lijm te kopen. Zo weet jij namelijk zeker dat het dak netjes waterdicht blijft. EPDM lijm kopen doe je bij EPDM Tigt.

Een dak van EPDM

Hier nog wat extra informatie: EPDM staat eigenlijk gewoon voor de eerste letters van de stoffen waarvan het gemaakt is: Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Het kan zeer goed als dakbedekking gebruikt worden aangezien het volledig waterdicht en kwalitatief ontzettend sterk is. Zeker tegen de aangeboden prijs. Ben jij benieuwd of een EPDM dak wat voor jou is? Kijk dan eens op de site van EPDM Tigt.

https://www.epdm-tigt.nl/