Wapngo
Image default
Auto

Verschillende modellen van de Mercedes Sprinter

bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen?

Ben je op zoek naar een bus zoals een Mercedes Sprinter? Bepaal dan eerst voor jezelf goed waarvoor je deze bus nodig hebt en wilt gaan gebruiken zodat je het juiste model kiest met de nodige accessoires.

Soorten Mercedes Sprinter

Een Mercedes Sprinter kun je in vier verschillende modellen kopen: de Tourer, de Gesloten Bestelwagen, de Chassiscabine met open laadbak en de Chassiscabine. De drie laatstgenoemde modellen zijn geschikt als bedrijfswagen voor het vervoer van goederen terwijl de eerste voor het vervoer van personen ingezet kan worden.

Sprinter met open laadbak

Als je de Sprinter hoofdzakelijk wilt gebruiken om goederen mee te vervoeren is het verstandig eerst goed te kijken met welk model je het beste uit de voeten kunt. Het model met de open laadbak bestaat uit een cabine waar een open bak achteraan vast zit. Je kunt ook alleen voor een cabine kiezen zodat je zelf een oplegger erachter kunt knopen. Op die manier creëer je zelf een soort kleine vrachtwagen terwijl het toch gewoon een busje blijft.

Eigenschappen van de Sprinter met open laadbak

De Chassiscabine met open laadbak is verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengten en je kunt er voor kiezen een dubbele of enkele cabine te nemen. Gebruik je bijvoorbeeld de bus om dagelijks mee naar het werk te gaan en neem je meer mensen mee? Dan is een dubbele cabine zeker aan te raden. De laadbak kan tot wel 9,2 m2 groot zijn zodat je er veel mee kunt vervoeren.

Sprinter zonder laadbak

Heb je meer behoefte aan alleen een cabine waar je zelf iets achter kunt hangen? Dan kies je het beste voor een losse Chassiscabine. Ook bij dit model geldt dat je voor een enkele of dubbele cabine kunt kiezen, er drie carrosserielengten te koop zijn en je de bus in diverse uitvoeringen kunt kopen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/