Wapngo
Image default
Auto

De voordelen van 123 Theorie

Hoe duur is een auto theoriecursus in Arnhem? Deze vraag krijgt het 123 Theorie-team veel te horen. Op dit moment geldt een actieprijs van € 99,00. Hierin is het bedrag dat je aan het CBR moet betalen -€ 33,00- nog niet inbegrepen. Alles bij elkaar ben je aan de theorietraining en het examen € 132,00 kwijt. Voordat ze zich opgeven informeren veel mensen naar de leeftijdsgrens om deel te kunnen nemen. Deze is gesteld op 16 jaar. Een maximumleeftijd is er niet. Het klopt dat de meerderheid van de deelnemers jong is, maar (iets) ouderen zijn ook van harte welkom!

Het certificaat dat je krijgt als je slaagt is overigens anderhalf jaar geldig. Oftewel: je hebt anderhalf jaar de tijd om je rijbewijs te halen. Het is niet verplicht om je voor te bereiden op de 123 Theorie cursus, maar het wordt wel aangeraden. Als je je opgegeven hebt, krijg je materiaal opgestuurd. Onze tip: lees dit zorgvuldig door, schrijf eventuele vragen op en stel die tijdens de opleiding.

Ga jij een theoriecursus in Leeuwarden of Deventer beginnen. Een tip vooraf. Het gebeurt wel eens dat cursisten met een verlopen ID-kaart examen willen doen. Dat mag dus niet! Check van te voren goed tot wanneer je identiteitskaart of paspoort geldig is. Een scooterrijbewijs geldt ook als wettig ID-bewijs. Dyslexie, faalangst, ADHD en andere leer- en concentratieproblemen komen helaas veel voor. Studeren, concentreren en een examen afleggen zijn dan bijzonder stressvol. Gelukkig weten de docenten van 123 Theorie hier wel raad mee.

De cursus is zo opgesteld dat iedereen kan slagen. Jij, met je enorme examenvrees, ook! En jij, die de Nederlandse taal niet zo goed machtig bent, ook! Bij 123 Theorie worden de belangrijkste verkeersregels logisch uitgelegd. Om te controleren of iedereen de stof echt goed begrijpt, wordt volop geoefend met examenvragen. Hopelijk hebben we je enthousiast gemaakt voor de auto theorie cursus van 123 Theorie. Je kunt je online opgeven, kijk daarvoor op www. 123-theorie .nl. Bellen kan ook, dit is het telefoonnummer: 085-0601230.

https://www.123-theorie.nl