Wapngo
Image default
Auto

Voor de echte doe-het-zelver: installeer je achteruitrijcamera zelf

Kom jij na een lange autorit door de stad ook altijd thuis met een verrekte nek? Doordat je de hele tijd overal heen moet kijken, van links naar rechts en van de achteruitrijspiegel tot over je schouder, moeten je nekspieren behoorlijk wat aankunnen. Wil jij nou ook voor eens en voor van die vervelende nekpijn af komen? Dan kan dat zeker, het is mij gelukt. Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe ik dat gedaan heb, en dat vertel ik maar al te graag! Hoe deed ik dat? Ik deed dat door een draadloze achteruitrijcamera te kopen. Dat is echt een aanrader, het is een geweldig stukje technologie dat iedereen zou moeten hebben! Omdat het heel handig is, maar ook omdat het verkeersongelukken voorkomt. Het is net als een derde oog, er gaat een wereld voor je open. Letterlijk én figuurlijk!

 

Allereerst rijst natuurlijk de vraag: hoe werkt zo’n achteruitrijcamera? Via een of meerdere kleine camera’s die achter op je auto zitten gemonteerd, wordt er een signaal gezonden naar de monitor van je auto of andersoortig voertuig.  Achterop de auto of in het derde remlicht van een busje, bijvoorbeeld een achteruitrijcamera Mercedes sprinter, zitten dan één of meerdere hele kleine camera’s gemonteerd. Meestal zijn deze dan draadloos verbonden aan de monitor van de auto. Op de monitor kan je dan zien wat de camera’s achter op je auto zien. Zo verklein je de dode hoek aanzienlijk.

 

Maar goed, nu wil jij er natuurlijk ook een. En klusser die jij bent, wil je hem zelf installeren natuurlijk. Dat doe je door eerst een achteruitrijcamera te kopen bij VanZwitserland, dé specialist in achteruitrijcamera’s.  Je gaat dan de achteruitrijcamera aansluiten. Met behulp van de handleiding. Super simpel is dat dus als je een beetje technisch inzicht hebt! En als je dat niet hebt, geen paniek, dan helpen wij van VanZwitserland jou graag uit de brand!

https://www.vanzwitserland.nl/