Wapngo
Image default
Aanbiedingen

Zo komt u aan een goede kinderfiets

Heeft u ook het gevoel dat uw kinderen of kleinkinderen bijna elke maand een nieuwe fiets nodig hebben of dat tenminste het zadel van de fiets omhoog moet? Het is natuurlijk onzin om telkens een peperdure nieuwe fiets te kopen als de kinderen nog in de groei zijn. Wellicht is het dus een beter idee om goedkope tweedehands fietsen Deventer te kopen waar uw kind op kan rondrijden. Wanneer ze hier ook weer uitgegroeid zijn dan kunt u eenvoudig weer op zoek naar een groter model.  

Kinderfietsen uit tweede hand

Mocht u bij het woord ‘tweedehands’ het gevoel hebben dat de fiets niet voldoet aan de hoge kwaliteitseisen of bent u ongerust dat ze daardoor minder lang meegaan dan een spiksplinternieuwe fiets? Dan kunnen we u meteen geruststellen. Als u namelijk een tweedehands fiets bij Roto Tweewielers koopt bent u ervan verzekerd dat u een veilige kwaliteitsfiets ontvangt. Wilt u graag weten hoe, lees dan snel verder

Hoge kwaliteit door een vakkundige inspectie

Wanneer Roto Tweewielers een fiets overkoopt dan ondergaat elke tweewieler van tevoren een strenge keuring. Er wordt gekeken of de fiets voldoet aan alle belangrijke veiligheidsaspecten en of de fiets zich in een goede staat bevindt. Onder andere worden de ketting, verlichting, het zadel, het stuur en nog veel onderdelen grondig nagelopen en getest. Daardoor bent u ervan verzekerd dat uw kind op een verkeersveilige fiets rondtoert die nog heel wat kilometers mee kan. 

Tweedehands fietsen voor volwassenen

Wanneer u ook graag zelf een gebruikte fiets wilt kopen zijn er diverse modellen van bekende topmerken. Onder andere tweewielers van Giant, Cortina en Gazelle staan in de fietsenwinkel van Roto Tweewielers. Mocht u liever een elektrische fiets willen kopen, dan zijn deze ook tweedehands verkrijgbaar.

Zelf een fiets verkopen

Heeft u zelf nog een fiets in de schuur of garage staan die u graag wilt verkopen? Bijvoorbeeld omdat u de fiets te weinig gebruikt of juist omdat u van plan bent om een handige e-bike te kopen? Dan bent u hiervoor bij Roto Tweewielers aan het juiste adres. Wellicht kunnen de experts van Roto Tweewielers iemand anders met uw oude fiets verblijden. Ga gerust eens met de fiets die u kwijt wilt naar de fietsenwinkel in Deventer en bespreek de mogelijkheden.

https://www.rototweewielers.nl/