Wapngo
Image default
Bedrijven

Customize it

De mode is nooit hetzelfde, het verandert ieder jaar en soms zelfs erg drastisch. Waar we nog geen jaar geleden allemaal met Vans of Birkenstocks rondliepen en allemaal dezelfde kleding droegen, staat dit jaar in het teken van een eigen stijl. Dit is niet nieuws, in het verleden is het nooit anders geweest. Baggy broeken maakten plaats voor skinny jeans en rokken maakten plaats voor gescheurde denim broeken voor een coolere look. Maar dat personalisatie op dit moment de grootste trend is bied een heleboel kansen en ideeën. Deze keer geen eenheidsworst, maar juist een eigen draai en genoeg ruimte om helemaal jezelf te zijn!

Natuurlijk blijft mode mode, en zijn er grenzen. In een overall gaan rondlopen met Adidas schoenen bijvoorbeeld, of kleding aandoen die zijn beste tijd al lang gehad heeft. Maar wees vooral zo vrij om je eigen kleding te selecteren, te knippen, te plakken en te customizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van snapbacks met jouw eigen tekst of afbeelding erop? Een dergelijke snapback kopen is erg gemakkelijk en er zijn veel winkels te vinden waar je met een pet en een print aan kan komen zetten, waarna zij deze vervolgens voor jou op de snapback drukken. Dit geldt overigens ook niet alleen voor snapbacks, maar voor alles. Als jij nog een leuke trui, shirt of hemd hebt kan je deze ook laten bedrukken of zelf creatief omvormen tot een uniek designerstuk.

Het combineren van verschillende stijlen is ook een goed idee. Lijkt de jaren vijftig jas van je hipster klasgenoot je aan, maar vind je ook de strakke nieuwe Nike’s van je buurjongen tof? Geen enkel probleem, als het een beetje bij elkaar past qua kleur moet je het vooral doen. Wie weet zet jij wel de nieuwste trend. Deze zomer is helemaal van jou!

http://www.snapbacks.nl