Wapngo
Image default
ZZP

De beste keus voor sieraden met hoogwaardige kwaliteit is sterling zilver .

Het meest geliefde edelmetaal  de favoriete keuze voor sieraden   is   sterling zilver . De legering van het zilver   wordt aangegeven door   Het merkteken. Dit merkteken  van “925” verzekert u ervan dat van het gewicht van het item  echt  voor 92,5% zilver is, want  volledig 100% zilver  is gebleken  niet geschikt  te zijn om het metaal  tot een  topkwaliteit  sieraden te kunnen verwerken .

Het merkje “925” in  sterling sieradenstukken  geeft u de zekerheid  dat het om  echt sterling zilver 925  gaat. Er  is een kans dat zich een huidallergie voordoet  bij een mindere legering dan 925 .

Omdat zilver  het meest praktisch en voordelige edelmetaal is, worden in zilver  een grote hoeveelheid nieuwe sieraden gemaakt .Bij de sieraden groothandel  zijn er  dan ook  een grote hoeveelheid nieuwe sieraden  gedurende het hele jaar.Zowel  minimalistische sieraden van nu  als ook  sieraden in barokke stijl  kunnen gemaakt worden  met sterling zilver.

Sterling zilver  is perfect  voor heel verfijnde decoraties .

De eeuwenoude traditie  in het  creëren van zilveren sieraden  vindt zijn oorsprong op het eiland Bali in Indonesië .

 De voornaamste reden waarom men zilveren sieraden koopt

 

De mooie kwaliteit en de prachtige glans  is de reden waarom veel mensen  graag  echt zilver  kiezen.Iedereen kan sieraden in zilver als metaalkleur  dragen, want het  past bij zo goed elk type huid.

Sterling zilver  kost ook aanzienlijk minder dan goud .

 Een optimaal aanbod   is er  altijd bij een groothandel in sieraden, zoals in  colliers, armsieraden, ringen, oorbelletjes en bedels ,  de keuze in echt zilveren sieraden is heel groot.Niet alleen kunnen de ringen  met verschillende edelstenen gecombineerd worden, sterling sieraden kunnen gemakkelijk worden gecombineerd .

Zonder  oorsieraden   ben je niet klaar voor de dag .

Een  elegant zilveren collier kun je  gemakkelijk tot iets nieuws maken  met hangers .  Zowel dagelijks als op een zondag , een sterling zilveren sieraad past overal. Voor sterling zilveren sieraden zijn  alle mogelijke decoraties denkbaar , daarbij kunt u denken aan   parels, cabochons, ingelegde edelstenen en epoxy .

 Sterling zilveren sieraden blijven erg lang mooi.

 Het schoonmaken van zilveren sieraden  kun je gemakkelijk zelf doen. Het poetsen met een zachte doek  is  meestal   afdoende . Om het poetsen  te vergemakkelijken  kunt u  een zachte doek met zilverpoets gebruiken, deze zijn  gemaakt met zilverpoets . In no time  zijn uw sieraden dan weer  hersteld in hun oorspronkelijke glorie. Uw sieraden groothandel kan u hier beslist verder over informeren .

Een andere optie voor het  schoonmaken  van sterling zilveren sieraden is even  afwassen in een handwarm sop . Daarna de sieraden  https://www.preciousjewel.nl/nl/Groothandel-Zilveren-Kralen-925-preciousjewel goed droogmaken met een zachte doek .Met een  een tissue op een tandenstoker kunnen ook de  diepere uitsparingen van sieraden worden  gereinigd . Dit moet uiteraard voorzichtig  worden gedaan.

 Topkeuze zilveren sieraden

Voor dagelijks gebruik  zijn zilveren ringen  en zilveren  oorhangers nog altijd  de favoriete sieraden .

De sieraden die  de hele dag en nacht worden gedragen zijn natuurlijk zilveren ringen. Daarnaast zijn zilveren oorbelletjes  ook populair om  de hele dag  te dragen.Bijvoorbeeld ook oorstekers   worden rondom de klok in gehouden .

Dat kan want  metaalallergie is niet aan de orde omdat sterling zilver  niet allergisch gevoelig is.Zilveren  mooie oorhangers zijn de sieraden bij uitstek die vrouwen  zonder nadenken voor zichzelf kopen. Bijpassende nieuwe oorbellen voor  een nieuwe jurk , dat spreekt vanzelf. Voor bodysieraden  is sterling zilver ook  optimaal. Deze sieraden worden net als oorbellen  door en op de huid gedragen.

Daarom moeten dit soort sieraden dan ook hypoallergeen zijn .

 Zilveren charms

Nog steeds één van de  veel gevraagde sieraden  zijn de  armbanden  van de merken Pandora en Trollbead. Alle types kralen met een groot gat van 4 tot 5 mm  kunnen hierop worden gedragen en uitgewisseld.

 Klanten vragen mogelijk ook naar beads of charms voor hun armband. Mensen  zoeken steeds andere speciale kralen voor hun armband  vanwege  het feit dat de kralen steeds anders worden geregen.

De meest gevraagde kralen zijn  sterling zilveren kralen .

 Charms met een bepaald thema, zoals   huwelijksfeest, baby’s eerste kerst, kleinkind voor oma, verjaardag, worden veel  gevraagd  door  klanten .

Topsellers  zijn ook  sterling zilveren charms, sterling beads van  hoop & liefde, schelpen, vissen, sterren .

Om van de juiste kwaliteit verzekerd te zijn  koopt u uw  sterling zilveren sieraden  het beste bij een Nederlandse sieraden groothandel.

De import en alle bijkomende kosten  worden dan ook afgehandeld door de sieraden groothandel, dus u hoeft zich daar niet om te bekommeren .

 topkwaliteit zilveren sieraden die bovendien up-to-date zijn met wat er op dit moment in de mode is vindt u altijd bij uw groothandel sieraden.

https://www.preciousjewel.nl/nl/Groothandel-Zilveren-Kralen-925-preciousjewel