Wapngo
Image default
Mode en Kleding

De juiste accessoires

Een outfit zou geen outfit zijn zonder de juiste accessoires bij je outfit. Als je denkt aan accessoires bij je outfit denk je toch al gauw aan vrouwen met hun handtassen en sjaaltjes. Gelukkig zijn er ook genoeg soorten accessoires voor mannen vandaag de dag! We gaan even een paar artikelen met je doornemen die ook bij jou niet mogen ontbreken!

 

Wat je als man altijd kan dragen is een armband. Je hebt heel veel soorten en maten wat betreft armbanden. De klassieke houten kraaltjes zijn natuurlijk nooit verkeerd. Deze passen ook bij praktisch elke outfit. Of jij nou casual gekleed bent of strak in pak, de houten kralen kunnen overal bij. Ook de leren armbanden zijn een welkome accessoires om je outfit compleet te maken. Mocht je iets meer te besteden hebben dan is een grove armband van het merk Buddha to Buddha zeker een aanrader.

 

Mocht je je hoofd willen bedenken dan zijn caps of hoeden zeker een aanrader. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten caps, er is dus voor ieder wat wils. De snapback kan je natuurlijk altijd dragen en is ook volledig tijdloos. Persoonlijk zou ik eerder voor de trucker pet kiezen. Deze pet vormt net wat mooier om je hoofd en staat over het algemeen net wat beter. Je kunt natuurlijk ook de petten links laten liggen en kiezen om een hoed te dragen. De hoed heeft zijn rentree helemaal gemaakt in het straatbeeld vandaag de dag.

 

Om toch nog even terug te komen pols versieringen, het horloge. Het horloge kan de man maken. Een horloge is eigenlijk altijd goed. Zoek het juiste klokje waar jij een goed gevoel bij hebt en dan weet ik zeker dat dit horloge een perfecte accessoire zal zijn om je outfit te complementeren.

 

De baard. Het is natuurlijk geen kledingstuk of een sieraad maar ook deze kan een outfit complementeren. Als je de mogelijkheid hebt om hem te laten staan, probeer het eens. Bevalt het niet is die ook zo weer weg!

https://www.snapbacks.nl/