Wapngo
Image default
Bedrijven

Een balenpers papier kopen heeft veel voordelen

Heb je een bedrijf waar er veel papier wordt gebruikt? Dat kan bijvoorbeeld zo zijn in een magazijn of een supermarkt, dan is het misschien wel een goede manier om de koten hiervan te reduceren door een werkende balenpers papier aan te schaffen. Met de kan je namelijk maar liefst 90% van het papier dat je hier in stopt reduceren. Je zal misschien denken wat zijn dan alle voordelen die ik daarvan krijg? Dat is heel simpel en makkelijk uitgelegd, want je ontvangt onwijs veel voordelen wanneer je een balenpers papier aanschaft en in je bedrijfspand of magazijn plaatst. Wanneer je veel papier hebt dan heb je ook veel containers nodig om dit te kunnen opslaan. Dat neemt onwijs vee ruimte in en daarnaast kost het je veel tijd om het papier zelf al zo klein mogelijk te maken zodat dit meer ruimte in de container oplevert waardoor er meer in past. 

Karton

Door gebruik te maken van de balenpers papier hoef je zelf het karton niet meer klein te maken want dat wordt allemaal voor je gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is een balenpers papier te kopen en deze in het magazijn te zetten. Het werk wordt dan allemaal van zelf voor je gedaan. Heb je dus karton of papier? Dat stopt je dan gewoon in de balenpers en die zorgt ervoor dat het klein wordt gemaakt. Er ontstaat een compact blok aan papier en na een tijdje is deze vol en kan deze worden geleegd en opgehaald. Het voordeel in eerste instantie is dus al dat je veel minder containers nodig hebt en je er zelf geen werk aan hebt. 

Voordelen

Daarnaast is het ook nog een bijkomend voordeel dat je ook geen transportkosten hoeft te betalen voor al die keren dat het papier weer wordt opgehaald. Dit hoeft dus met de balenpers papier veel minder te worden opgehaald, waardoor je dus niet alleen maar ruimte en tijd bespaart, maar ook geld kunt besparen door een balenpers papier aan te gaan schaffen.