Wapngo
Image default
Gezondheid

Een betrouwbare tandarts te Culemborg

Een gezond en mooi gebit is erg belangrijk, maar naar de tandarts gaan doen de meeste mensen niet voor hun plezier. Toch is dit noodzakelijk om gebitsproblemen voor te zijn of ze op tijd op te lossen. Daarom doen we er bij TP Culemborg alles aan om de drempel voor een bezoek aan de tandarts zo laag mogelijk te maken. In onze praktijk hangt een ontspannen sfeer en wij hanteren een persoonlijke benadering, waarbij we de tijd voor u nemen. We werken met een klein team en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. 

Persoonlijke benadering

Sommige mensen hebben op jonge leeftijd een nare ervaring opgedaan tijdens een bezoek aan de tandarts. Angst voor een bezoek is in dergelijke gevallen dan ook niet vreemd. Uw Culemborg tandarts heeft hier alle begrip voor en we helpen u graag zoveel mogelijk van deze angst af. Als u voor het eerst bij ons in de praktijk komt, dan gaan we met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen. U kunt dan eventueel ook uw angsten kenbaar maken, zodat we hier tijdens de behandelingen rekening mee kunnen houden. Tijdens onze behandelingen vertellen we u in ieder geval altijd wat er gebeurt. 

Tandarts voor uw gezin

Wij leveren mondzorg Culemborg voor uw hele gezin, dus ook uw kinderen zijn van harte welkom. En ook voor hen geldt dat zij zich prettig moeten voelen in onze praktijk. Daarom is er een mooie speelhoek voor kinderen zodat zij zich niet hoeven te vervelen. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen snel vertrouwd raken met de tandarts, kunt u ze al in de stoel zetten vanaf het doorkomen van de eerste tandjes. We tellen dan samen de tandjes en zingen ook graag het tandenpoets lied. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of kom eens een kijkje nemen in de praktijk.

http://www.tpculemborg.nl/