Wapngo
Image default
Woning en Tuin

Een tuinkas hebben was nog nooit zo leuk!

Heeft u er weleens over nagedacht om een tuinkas aan te schaffen? Een tuinkas is een mooie investering en altijd goed voor uw tuin. Met een tuinkas biedt u uw planten en gewassen net wat extra bescherming. Planten staan droog en hierdoor kunnen mooie planten beter groeien. Het maakt niet uit of het mooi weer of slecht weer buiten is, in de tuinkas is het altijd droog! Ook maakt de locatie niet uit, door de bescherming groeien uw planten en gewassen op de juiste manier!

Een langer kweekseizoen met een tuinkas

Wanneer u een tuinkas aanschaft, kiest u voor een langer kweekseizoen. Uw gewassen staan namelijk droog en in de tuinkas wordt het snel lekker warm. Doordat het snel warm wordt, is het mogelijk om al vroeg te beginnen met kweken, wanneer de zon in het voorjaar begint op te komen kunnen de juiste temperaturen al bereikt worden! In het najaar is het in de kas ook langer warm, hierdoor kunt u eerder beginnen en langer doorgaan met kweken. Op die manier heeft u een groot deel van het jaar verse groenten en mooie planten, ideaal! Daarnaast kan zware neerslag ervoor zorgen dat planten dood gaan, in een kas zal dit niet gebeuren! Uw planten zijn dus nog langer beschermd! Ook zijn uw planten meer beschermd tegen insecten en vogels, deze kunnen uw planten en gewassen moeilijker aanvallen.

Bepaal zelf hoe u het aanpakt

In een tuinkas kunt u zelf bepalen hoe u het aanpakt! Regel zelf de temperatuur en het licht! Hierdoor kunt u ook planten laten groeien die normaal niet in uw gebied kunnen groeien, hoe gaaf is dat?! Daarnaast heeft u altijd de beschikking over uw eigen, onbespoten groenten. Dit is ten eerste veel lekkerder en ten tweede ook beter voor uw portemonnee. Laat uw kinderen mee kweken, vaak vinden zij dit erg leuk! Daarnaast leren zij erg veel van het kweken in een tuinkas, een win-win situatie dus!

Kom een kijkje nemen bij Buiten-Goed!

Kom nu snel een kijkje nemen in onze showroom bij Buiten-Goed, deze is gevestigd in Barneveld. Hier beantwoorden wij al uw vragen en kunt u zich oriënteren op een geschikte kas voor uw tuin. Ook kunt u ons altijd mailen of bellen met uw vragen!

Kijk voor meer informatie op onze website: buiten-goed.com.