Wapngo
Image default
Woning en Tuin

Donker in huis

U herkent het misschien wel. Wat u ook probeert, uw huis lijkt maar niet lichter te worden overdag. Licht bepaalt veel voor de woonkamer, het lijkt bijvoorbeeld veel groter en ruimer. Wij hebben de oplossing waarmee u veel licht creëert door één eenvoudige verandering! Bij ons, Schipper in Ede vindt u een groot assortiment schuifpuien waarmee dit probleem snel verholpen is!

Verschillende soorten schuifpuien

Er zijn veel verschillende soorten schuifpuien. Het zou best kunnen dat u een keer schuifpuien heeft gezien bij een familielid of kennis en u dit niet mooi vond. Natuurlijk, smaken verschillen. En daarom bieden wij schuifpuien aan in veel verschillende soorten kleuren en modellen waardoor wij u kunnen garanderen dat er sowieso wel een schuifpui naar uw smaak bij zal zitten! De schuifpuien bij Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas en ook is HR+++ triple glas zelfs mogelijk bij Schipper!

Waarom kiezen voor schuifpuien

Maar waarom is het nu slim om te kiezen voor schuifpuien en niet gewoon voor grote ramen met een deur? Daar hebben wij verschillende redenen voor. Een schuifpui is praktisch, u heeft niet te maken met een openstaande deur. Er is dus altijd ruimte in de kamer voor schuifpuien. Ook beschikken de schuifpuien van Schipper over goede isolatie wat betreft geluid en warmte. Met schuifpuien is het ook veel makkelijker om buiten naar binnen te halen, omdat de schuifpui zorgt voor een grote opening is de tuin echt verbonden met het huis en daardoor kunt u een gezellige zitplek creëren.

Het monteren van de schuifpuien

Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk gebruik wilt maken van de schuifpuien, vraagt het monteren enige kennis. Onze eigen (zeer ervaren) monteurs zorgen voor de vakkundige montage. Zelfs het verwijderen van het oude kozijn nemen wij uit handen. Het monteren van de schuifpui duurt slechts één dag en de rommel ruimen wij uiteraard ook weer netje sop! U kunt gewoon gaan werken want hoe leuk is het dat als u thuis komt van een lange dag werken u gelijk kan genieten van de nieuwe schuifpuien?

Bent u nieuwsgierig geworden over onze schuifpuien en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op www.schipper-ede.nl/schuifpuien/ vind u onze contactgegevens en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.