Wapngo
Image default
Auto

Een goede rijschool in Delft

Yes! Eindelijk ben je 16,5 jaar wat betekent dat je mag beginnen met je autorijbewijs! Hiervoor moet je natuurlijk eerst een rijschool uitkiezen. Misschien heb je zelfs op internet al zitten zoeken naar een goede rijschool in Delft. Heb je toen ook gekeken op de site van STARZZ rijopleidingen in Delft? In dit artikel leggen we je uit waarom jij bij STARZZ rijopleiding zeker weten goed zit als je in Delft en omgeving woont

Waarom kiezen voor STARZZ?

STARZZ rijopleiding is al actief in de rijschoolbranche sinds 1984. Omdat we al vanaf toen actief zijn, hebben we erg veel ervaring en weten we precies hoe we jou het beste rijles kunnen geven! We stomen je helemaal klaar voor het rijexamen dat je uiteindelijk gaat doen en we streven ernaar dat je in één keer je autorijbewijs haalt! Wij werken stap voor stap in jouw eigen tempo zodat je alles goed onder de knie krijgt en niks wordt overhaast

De rijlessen

Eerst krijg je een gratis proefles en aan de hand van deze proefles beoordeeld de instructeur hoe snel je leert en kan hij je een indicatie geven van hoe veel rijlessen je ongeveer nodig heb om natuurlijk in één keer te kunnen slagen! De proefles is ook erg handig om te kijken of er een klik is met de instructeur. Je kunt beginnen wanneer je maar wilt bij STARZZ. Nu of straks, dat maakt niks uit. De rijlessen duren anderhalf uur. Hierdoor hebben we elke les de tijd om rustig op te starten en uit te leggen wat we die dag gaan doen zodat je het beste leert van de rijles!

Spoedcursus bij de rijschool in Delft

Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs? Daar helpen wij je bij! Het is zelfs al mogelijk om binnen 10 dagen je rijbewijs te halen zodat je binnen enkele weken het roze pasje al in je handen hebt! Dit is erg handig om in bijvoorbeeld de zomervakantie te doen. Ook heb je op deze manier een hoog slagingspercentage omdat je dag in, dag uit bezig bent met het rijden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op onze site www.starzzrijopleiding.nl voor onze acties en tarieven en wie weet heb je volgende week al je eerste les!