Wapngo
Image default
Bedrijven

Genieten van het azuurblauwe water

Een vakantie is om tot rust te komen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Waar de een actief moet zijn, wil de ander juist op het strand liggen. Gelukkig zijn we allemaal verschillend, anders wordt het wel heel druk op het strand als iedereen daar heen gaat. Rust en activiteiten kun je ook combineren door een tocht te nemen op een catamaran naar klein Curaçao. Op de catamaran kom je lekker tot rust en geniet je van het azuurblauwe water om je heen. Terwijl je op het deck ligt of in de hangmat geniet je van een lekker drankje en wat eten terwijl de crew je naar je bestemming brengt.

Klein Curaçao en de prachtige natuur

Na de Catamaran tocht kom je aan op dit prachtige eiland. Hier kun je genieten van alle schoonheid van de natuur. Lekker snorkelen en alles tot je nemen wat er allemaal in dat mooie azuurblauwe water leeft. Daarna een mooie wandeling over het eiland waarna je lekker op het strand gaat liggen. Intussen is de BBQ voorbereid en kun je genieten van het lekkers wat de crew heeft voorbereid voor jouw lunch.

Genieten van het heldere water

Aan al het moois komt helaas een einde wanneer je terug zeilt naar Curaçao. Maar niet voordat je de schildpadden en dolfijnen hebt gespot in dat mooie water. Een onvergetelijke tocht waar je nog jaren van kunt genieten. En misschien zit er tussen de nieuwe foto’s de foto die je zocht, de foto voor aan de muur boven de eettafel.

https://curacao-trips.com/