Wapngo
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren bij Thuisborg

Bij Thuisborg gaan wij ons huis verkopen en terughuren. Dat klinkt misschien raar, maar is hartstikke handig! In dit artikel leg ik graag uit wat de voordelen daarvan zijn, hoe wij erop zijn gekomen en hoe wij Thuisborg hebben gevonden als bedrijf die het verzilverd wonen voor ons gaat regelen.

Huis verkopen en terughuren

Laatst ging het op het journaal over huis verkopen en terughuren, ook wel verzilverd wonen genoemd, en dat dat een hele grote opkomende trend is in de woningmarkt! Het zegt het namelijk al: je verkoopt je eigen huis en verhuurt het zelf vervolgens terug. Op die manier ontvang je dus gewoon het geld omdat je je woning verkocht hebt, maar kun je er gewoon in blijven wonen omdat je het daarna terug huurt! Zo heb je geen last van dat je naar een ander huis moet gaan omdat je bijvoorbeeld geen geld meer hebt, of leuke dingen wilt gaan doen maar ook daar kapitaal voor mist. Omdat wij daar graag meer informatie over wilden ontvangen, zijn we gaan Googelen. Daar lazen wij nog meer voordelen van verzilverd wonen. Het viel ons op dat het inderdaad hartstikke populair is! En op gegeven moment kwamen we ook een partij tegen die zoiets regelt.

Alles afsluiten

En die partij was Thuisborg. We hebben contact opgenomen met hen en gaven aan dat we geïnteresseerd zijn in het huis verkopen en terughuren. De volgende dag kwamen ze al langs om te kijken naar hoe het huis eruit zag etc.! Dit omdat het er natuurlijk wel goed uit moet zien omdat het huis nog verkocht dient te worden. Dat doet Thuisborg namelijk niet zelf, maar daar hebben ze bepaalde investeerders voor.

Uiteindelijk is ons huis verkocht aan een investeerder en hebben wij het terug gehuurd. Dit kunnen wij iedereen aanbevelen!