Wapngo
Image default
Gezondheid

Laat u klachten behandelen door een specialist in fysiotherapie in Ede

Heeft u last van lichamelijke klachten en zijn deze zo hevig dat ze u continu in de weg zitten? Dan is het verstandig om eens langs te gaan bij een professionele fysiotherapeut. U wilt per slot van rekening dat de pijn weggaat, zodat u weer normaal kunt werken, sporten en uw dagelijkse bezigheden oppakken. Fysiotherapie Beatrixpark, gevestigd in Ede, beschikt over fysio’s die u kunnen helpen. Zij analyseren uw problemen en stellen een plan samen om uw klachten weg te nemen, of in ieder geval te verminderen. De vakkundige medewerkers bieden een oplossing op maat voor uw klachten. Bij hen bent u in goede handen.

Geriatriefysiotherapie: een behandeling voor mensen met complexe klachten

Deze specialist in fysiotherapie in Ede heeft de kennis en kunde in huis om diverse kwetsuren te behandelen. Zij staan bijvoorbeeld voor u klaar om sportfysiotherapie of geriatriefysiotherapie te bieden. Die laatste vorm van therapie is vooral een oplossing voor oudere mensen die problemen met beweging of andere complexe klachten hebben. Hierbij kunt u denken aan mensen met artrose, reuma of hartfalen. Hierdoor neemt hun reservecapaciteit af, wat weer als gevolg heeft dat zij in het dagelijks leven minder dingen zelfstandig kunnen oppakken. Geriatriefysiotherapie helpt hen om de klachten te verminderen, met als doel de zelfredzaamheid te verbeteren. Uiteraard worden zij hierbij op gerichte wijze behandeld door een ervaren fysiotherapeut.

Maak een afspraak bij de professionele praktijk

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van geriatriefysiotherapie of wilt u meer weten over de andere vormen van fysiotherapie in deze praktijk in Ede? Maak dan eens een afspraak bij hen om uw klachten met een professional te bespreken. Zij luisteren aandachtig en maken een persoonlijk behandelplan voor u, wat binnen afzienbare tijd tot het verminderen en uiteindelijk het verdwijnen van uw klachten moet leiden. Indien u vragen heeft over uw klachten of over de diensten die deze ervaren praktijk aanbiedt, kunt u contact met hen opnemen. Zij staan u graag bij met raad en daad.