Wapngo
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl: het adres voor ledlampen én meer!

Of het nu gaat om lampen voor thuis of op kantoor, om winkel verlichting of showroom verlichting om vloerlampen of hanglampen: Led Online heeft ze op voorraad. De lampen die je 24/7 bij ledonline.nl kunt bestellen, zijn stuk voor stuk van de allerhoogste kwaliteit. Een merk waar het Led Online team steevast op vertrouwd is Philips. We vertellen je iets meer over dit merk van eigen bodem.

Op de website van Philips lezen we het volgende bedrijfsprofiel:

“Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten.”

Uit dit verhaal wordt duidelijk dat Philips haar prioriteiten de afgelopen decennia heeft aangepast. Aanvankelijk richtte Philips zich met name op gloeilampen. Wikipedia meldt in dit verband: “In 1891 richtte werktuigkundig ingenieur Gerard Philips, met zijn vader Frederik Philips als geldschieter, de firma Philips & Co op “tot het fabriceeren van gloeilampen en andere electro-technische artikelen, beneevens het drijven van handel daarin”.” De productie van kleine huishoudelijke apparaten – denk aan broodroosters, koffiezetapparaten en strijkijzers – stopte in 2021. Al eerder zette Philips een punt achter het ontwerpen en fabriceren van consumentenelektronica, televisietoestellen en microchips.

Op het gebied van licht is Philips Lighting, sinds mei 2018 bekend als Signify, een grote speler. Zowel de zakelijke markt als de individuele consument worden bediend. Signify onderscheidt zich met energiezuinige en duurzame verlichtingsinnovaties. Het aanbod bevat naast ledlampen ook halogeenlampen, fluorescentielampen en HID-lampen. De bedrijfsactiviteiten van Signify zijn onder te verdelen in:

  • BG Lamps: de conventionele lampen- en lampenelektronica;
  • BG LED: ledlampen en led-elektronica;
  • BG Professional: professionele armaturen, verlichtingssystemen en –diensten;
  • BG Home: consumentenarmaturen en thuisverlichtingssystemen.
https://ledonline.nl/