Wapngo
Image default
Bedrijven

Dit doet een schoen met je outfit

Schoenen kunnen heel bepalend zijn voor je outfit. Om je wat voorbeelden te geven, nemen we als uitgangspunt een jeansbroek en een T-shirt. Ieder type schoen geeft een andere betekenis aan het totaalplaatje. Mocht je nog twijfelen, hebben we hier de verschillende soorten op een rijtje gezet.

Gympen

Gympen kunnen altijd en kunnen vrijwel bij iedere outfit. Deze schoenen worden al lang niet meer alleen gedragen tijdens het sporten. Door een gymp te dragen ziet je kleding er casual uit. In combinatie met een jeansbroek is deze dus zeker geschikt voor een alledaagse outfit. Heb je juist een chique outfit? Dan kunnen gympen of bootstock laarzen je look net wat speelser maken. Dan ben je goed gekleed maar niet meteen overdressed. Zorg wel dat je sneakers er netjes uit zien, want afgetrapte gympen is een no go bij een feestelijke outfit.

Pump

Hakkenschoenen: je houdt ervan of je haat ze. Terwijl een gymp juist zorgt voor een casual look, kan een pump of bootstock laars juist een echte upgrade geven aan je kleding. De jeansbroek en T-shirt zien er niet meer gewoontjes uit, maar elegant en vrouwelijk. Je hoeft dus niet per sé je hele outfit aan te passen als je naar een feestje gaat, de juiste hakkenschoen uit de cowboylaarzen sale maakt al een groot verschil.

Bootstock laars

De tijd dat bootstock laarzen alleen in de winter werden gedragen, ligt al lang achter ons. Tegenwoordig kun je ook laarzen dragen onder een zomerjurkje of spijkershort. Je outfit krijgt hierdoor een hippie-achtige stijl. Je kunt er ook voor kiezen om je outfit echt ‘western’ te maken. Kies dan voor leer en suède tijdens de cowboylaarzen sale.

Leren schoen

Net als een pump voor vrouwen is de leren schoen de kers op de taart van een chique outfit voor de man. Deze mag bij een chique gelegenheid dan ook niet ontbreken. Eigenlijk krijgt iedere outfit een upgrade met een leren schoen, dus ook een jeansbroek met een casual T-shirt. Net als de gymp moeten leren schoenen er piekfijn uitzien, anders is het een misser.

 

http://www.bootstock.nl/nl/sale/