Wapngo
Image default
Eten en drinken

Verras je lief met een heerlijk ontbijt

Een ontbijt laten bezorgen

Wanneer het je jubileum is wil je graag wat leuks doen voor je partner. Je wilt je partner graag verrassen met een overheerlijk ontbijt maar je bent niet zo een held in de keuken. Of juist wel, maar je hebt geen zin om de kostbare knuffelmomenten in te wisselen voor het bakken van eitjes in de keuken. Dat snappen wij. Wist je dat hier eigenlijk een hele simpele oplossing voor is? Want waarom zelf in de keuken staan ’s ochtends vroeg als je ook kunt kiezen voor de volgende optie: Een ontbijt laten bezorgen.

 

Lekker gevarieerd eten via ontbijt.nl

De website ontbijt.nl biedt veel verschillende ontbijtpakketten aan. Zo zit er altijd iets voor iedereen tussen. Een grote favoriet is het Franse ontbijt. Met de overheerlijke producten die geleverd worden zul je je even in een luxe bed & breakfast in de Franse Ardennen wanen. En dat allemaal terwijl je heerlijk in je eigen bed kunt blijven. Het Franse ontbijt bestaat uit een groot assortiment vol luxe producten. Denk hierbij aan diverse luxe broodjes die rijkelijk belegd kunnen worden met verschillende Franse kazen, zoet broodbeleg of luxe vleeswaren. Elk ontbijt wordt ook aangevuld met koffie, thee en verse jus d’orange. Daarnaast wordt er ook vers fruit geleverd wat én de presentatie van het ontbijt een luxe tintje geeft en ook nog eens heerlijk genieten is.

 

Kies je extra’s

Een ontbijt laten bezorgen was nog nooit zo simpel. Je zult gegarandeerd heerlijk eten samen met je lief. Wil je naast het ontbijt ook iets extra’s toevoegen? Dit kan natuurlijk ook. Vooral als er wat te vieren valt mag een fles cava of champagne niet ontbreken. Je kunt deze via ontbijt.nl toevoegen aan het door jou gekozen ontbijt pakket. Ook kun je er voor kiezen om chocolaatjes en zelfs een zijden roos toe te voegen aan het ontbijt. Of een heel boeket rozen, alles is mogelijk!

Een ontbijt laten bezorgen op je jubileum zal een leuke verrassing zijn voor je partner. Eén waarbij jullie allebei van kunnen genieten!