Wapngo
Image default
Eten en drinken

De lekkerste gerechten voor jouw party!

De lekkerste lekkernijen van Helmond bestel je bij Happie Delivery. Met ons snelle bestelsysteem is een bestelling zonder moeite geplaatst. Via onze samenwerkingen in heel het land kunnen wij uw bestelling leveren in elke gemeente. Hapjes, buffetten, BBQ?s, lunchpakketten, high tea?s, cocktails leveren wij op het werk of thuis in Helmond. Al uw catering bezorgen wij in biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Op die manier is uw catering niet belastend voor onze omgeving. Happie in Helmond en al zijn cateraars zijn HACCP gecertificeerd. Zo bent u gegarandeerd van een perfecte bezorging en catering. Happie Delivery Catering in Helmond is te boeken voor uiteenlopende type activiteiten. Bruiloften, condoleances, werk gerelateerde evenementen, verjaardagen, of zelfs Babyshowers. 

Diverse soorten gerechten aanwezig

Wanneer u unieke partysnacks wilt laten leveren zit u helemaal op uw plek in onze winkel. Van de bekende toastjes, tot de meest culinaire snacks, zoals mini cones. De keuze van Happie Delivery in Helmond is reuze. Zo zorgen wij dat de aanwezigen altijd iets vinden dat in hun smaak valt. Zo werkt het ook met onze diner maaltijden; heel veel keuzes! Lukt het u niet het perfecte pakket te vinden? Dan maken wij uw catering gewoonweg geheel naar uw wens! Ook een barbecue feestje bestellen in Helmond werkt erg snel. U kunt er zelfs voor kiezen om een echte BBQ koning u te laten helpen op locatie. Die zal de BBQ voorbereiden, de gerechtjes tot perfectie te grillen en uitserveren, achteraf de locatie opruimen, en zelfs de afwas doen.

Deze orginele catering is helemaal nieuw

Zelf in de crisistijd van corona kan Happie Delivery een orginele catering voor u verzorgen. Bijvoorbeeld een catering die je bijna niet tegenkomt; de Picknick! Ultiem genieten van de natuur en van collega?s en vrienden. Happie Delivery is alle dagen van de week te bereiken via chat, telefoon of mail. Wanneer u een offerte op maat vraagt, ontvangt u deze dezelfde dag. Zo is de service van Happie Delivery in Helmond.