Wapngo
Image default
Aanbiedingen

Leuke ideeën voor een cadeau

Een cadeau voor hem is erg lastig om te kiezen. Toch zijn er genoeg leuke dingen om te geven, zoals bijvoorbeeld een uitje. Dit is een leuk verjaardagscadeau omdat het voor mooie herinneringen zorgt en je op deze manier samen iets leuks deelt. Zo zijn er genoeg voorbeelden van leuke uitjes:

Is de persoon in kwestie jarig in de winter? Dan zijn er in veel steden schaatsbanen te vinden op de grote pleinen. Zo ben je samen niet alleen actief bezig, maar kun je ook samen warme chocolademelk drinken na afloop.

Een high tea is leuk voor iedereen. Op deze manier kun je samen gezellig praten onder het genot van heerlijke lekkernijen en een kopje thee. Ben je meer van het hartige eten, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een high wine. Maar, beide activiteiten zijn prijzig. Je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om zelf een high tea of high wine te organiseren. Denk aan brownies, cupcakes, sandwiches en scones. Zet deze op een mooie etagère en zorg voor leuk gekleurde papieren bordjes en leuke servetjes. Natuurlijk kan je de verschillende soorten thee niet vergeten. Voor een high wine zou je kunnen zorgen voor een stokbroodje met smeersels, olijven, nootjes en natuurlijk een selectie aan wijnen. Gezelligheid gegarandeerd!

Ook zou je een stedentrip kunnen plannen voor jullie samen. Daarbij zou je kunnen denken aan jouw lievelingsstad, zoals bijvoorbeeld Londen of Parijs. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn organisaties die bijvoorbeeld weekendjes weg organiseren met de bus, maar ook zijn er vaak goedkope last-minute deals. Ook zou je een stad kunnen bezoeken die jullie beide nog niet hebben gezien. Op deze manier kun je samen de stad ontdekken en nieuwe herinneringen maken. Dit kan zo duur of goedkoop zijn als je zelf wilt. Fun gegarandeerd!

 

http://www.cadeau-cadeau.nl