Wapngo
Image default
Bedrijven

Outplacementbureau

Een bureau waar jij terecht kan voor een outplacement traject wordt ook wel een outplacementbureau genoemd. Een van de bekendste bureaus in Nederland is Carrièrepoort. Carrièrepoort is een bedrijf waar kandidaten terecht kunnen voor het doorlopen van zo een traject Ons hoofdkantoor is gelegen in Rotterdam maar wij hebben ook locaties door heel Nederland. Wij werken graag met kandidaten die zich openstellen voor verbetering. Het is namelijk belangrijk dat jij weet wat jij kan verbeteren zodat jij nog interessanter bent voor werkgevers. Werkgevers zoeken vaak gedreven, ervaren en slimme werknemers. Het is daarom belangrijk dat jij goed de instructies opvolgt van de coach zodat de coach jou het een en ander kan leren.

Het begint bij het solliciteren. Veel werknemers hebben een lange CV met veel werkervaring. Het probleem zit echter dat deze mooie Cv’s niet worden gelezen door werkgevers. Dit kan komen door de hoeveelheid sollicitaties die de werkgever ontvangt of doordat de CV niet interessant genoeg is om de aandacht van de werkgever te grijpen. De coach is ervaren in dit aspect en leert jou om een mooie CV te maken die er toch uitspringt. Dit zorgt ervoor dat de werkgever jouw CV niet zomaar overslaat en toch een kijkje neemt naar jouw CV. Het outplacementbureau is dus niet alleen een trainingsinstelling maar wij helpen jou echt door vervelende procedures heen waar jij mee in aanraking kan komen na het verliezen van een baan

Naast een CV hebben wij ook de fase waar wij inhoudelijk te werk gaan met het schrijven van de juiste motivatiebrief. De motivatiebrief zien wij als de toekomst en de Cv als het visitekaartje of het verleden van de werknemer. Het is daarom zeer interessant voor kandidaten om toch een professionele motivatiebrief te hebben. Deze brief kan toch wel echt de doorslaggevende factor zijn als het neer komt op het solliciteren. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op ons outplacementbureau zodat jij meer informatie verkrijgt over onze werkzaamheden en werkwijze. We horen snel van je.

https://www.carrierepoort.nl/