Wapngo
Image default
Bedrijven

tips voor waterpijpen

Waterpijpen is een leuke bezigheid om te doen. Vaak doe je het met vrienden savonds als je gezellig ergens bij iemand thuis zit. Of je bezoekt een shisha lounge. Een shisha lounge bezoeken kan ook heel leuk zijn, maar als je het thuis doet heb je veel meer mogelijkheden. Er zijn namelijk heel veel waterpijp tips waardoor je het waterpijpen een stuk leuker maakt dan voorheen. Als je al een tijdje bekend bent met waterpijpen dan ben je misschien wel toe aan iets nieuws. Als je nieuwe dingen wilt proberen met je waterpijp dan heb ik wel een aantal ideeën voor je.

Je kan er namelijk voor kiezen om iets anders in je waterpijp vaas te doen dan water. Je kan het water in de vaas vervangen door melk. Waarom zou je water vervangen door melk? Dat komt omdat melk hele dikke witte rookwolken creëert en dat is erg leuk. Je kan dan ook proberen om figuurtjes te maken met de rook. Zo krijg je een nieuwe beleving tijdens het waterpijpen. Je kan ook wat ijs toevoegen aan het water in je waterpijp vaas. Als je ijs toevoegt aan het water in je waterpijp vaas dan blijf het water namelijk lekker lang koel. Dit geeft een fijner gevoel aan je longen als je de rook diep inhaleert. De rook voelt dan wat zachter in je keel.

Je kunt er ook voor kiezen om alcohol in je vaas te doen. Als je bijvoorbeeld Fanta met bacardi doet dan zal je een lekkere smaak ervaring hebben en ook nog eens dronken worden. Dit is ook wel een keer leuk om te doen. Je kan er zelfs pure wodka in doen, maar dan word je wel snel dronken. Wat ook leuk is om combinaties te maken met verschillende tabak smaken. Je hebt fruittabak zoals appel en aardbeien. Combineer de appel is met kaneel. Dan krijg je een echte appeltaart smaak in je mond.

http://www.premium-hookahs.nl