Wapngo
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten opbergmanden

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Dat kunnen veel mensen bevestigen. Als je jouw huis opgeruimd wil houden, heb je ruimte nodig om spullen te kunnen opbergen. Maak het jezelf makkelijk en schaf een paar opbergmanden aan. Dit is niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens erg leuk in het interieur. Ben je benieuwd naar de verschillende opbergmanden? Lees dan verder en kom erachter!

 

Hout

Hou jij van een industriële stijl? Dan past een houten opbergmand daar goed bij. Een houten mand is in veel soorten hout verkrijgbaar. Dus als je van een stoere uitstraling houdt, dan kan je kiezen voor een donkere houtsoort of geverfd hout.  

 

Rotan  

Is jouw interieurstijl vooral landelijk of bohemien? Dan is een rotan opbergmand echt wat voor jou. Rotan is een plant met liaanachtige stengels die wordt gebruikt voor meubels en manden. Dit materiaal wordt vervolgens gevlochten.

 

Stof

Als je geen fan bent van hout of rotan dan is een stoffen mand een betere optie voor jou. Kies voor een stof in een kleur die past bij de rest van het interieur. Of ga juist voor een stof met een drukke print als echte eyecatcher. 

 

Plastic 

Een praktisch materiaal voor een opbergmand is plastic. Plastic is een stevig materiaal en erg licht van gewicht. Hierdoor kan je deze mand makkelijk verplaatsen en volstoppen met van alles. Een plastic mand is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en prints. Het is maar net waar je van houdt.

 

Vind jouw perfecte opbergmand

Nu je weet welke soorten materialen er zijn kan je een goede keuze maken. Wil je graag inspiratie opdoen over verschillende opbergmanden? Bezoek dan de website van sweetlivingshop en bekijk het assortiment. Sweetlivingshop is een online woonwinkel met een enorm assortiment aan meubels en decoratie. Wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

https://www.sweetlivingshop.nl/