Wapngo
Image default
Bedrijven

Typisch Amerikaanse gebeurtenissen

Er zijn in Amerika veel evenementen die groots worden uitgepakt. Een voorbeeld van zo’n evenement is het MET Gala. Dit gala is een evenement waarbij alle sterren uit het land naartoe komen om de mooiste jurken en pakken te laten zien. De sterren dragen de duurste merken uit de wereld en blazen iedereen omver met hun outfit. Ook dit jaar werd het MET Gala weer gehouden. Deze keer vond het plaats op 2 mei en was het thema; An Anthology of Fashion. Er wordt op deze dag de helden van het Amerikaanse design gevierd.

 

Wat gebeurt er op het met gala?

We kunnen heel erg kort en bondig zijn over wat het daadwerkelijk gebeurd op het MET Gala; niemand weet dat, het is namelijk strikt geheim. Het is voor de gasten dan ook verboden om een telefoon mee te nemen en geen social media te gebruiken de hele avond. De regels zijn in het verleden eens overschreden door een beroemdheid die graag selfies wilde maken op het toilet. Het is voor omstanders wel toegestaan om te kijken naar de rode loper, dit is dan ook het moment om als ster de aandacht te pakken. Deze plek staat namelijk vol met pers en hier wordt dan vaak ook het geheim van een pak of jurk onthult. Denk maar eens aan de vijf laags jurk van Lady Gaga.

 

Tips voor ene perfect gala

Staat er bij jou ook binnenkort een gala op de planning en weet je niet wat je aan moet trekken, dan zijn er een paar tips. Als eerste is het belangrijk om naadloos ondergoed te dragen. Naadloos ondergoed zorgt er namelijk voor dat je de lijnen van je ondergoed niet door de jurk ziet. Dit zorgt voor meteen een mooiere uitstraling. Een andere tip is dat het belangrijk is dat je je goed voelt in je kleding, zo ga je namelijk zelfverzekerder naar het gala toe. Hoe zelfverzekerder je bent, hoe mooier je eruitziet!

https://dolcedonna.shop/collections/naadloos-ondergoed-dames