Wapngo
Image default
Bedrijven

Waar ga jij heen reizen?

Nu het erop begint te lijken dat de reisindustrie langzaam weer alles mag hervatten, is het voor de echte reizigers onder ons de vraag: Waar gaan we heen!? Een bizarre gewaarwording dat de wereld opeens weer helemaal open ligt met mogelijkheden. Alles wat je hebt uitgesteld de laatste jaren kun je nu misschien achterna gaan, maar waar wil je het liefste heen? Is ver weg gaan voor jou nu belangrijk of ben je het langzaam gewend geraakt dat je dichterbij huis moet blijven? Het lijkt er in ieder geval op dat in Nederland zelf de prijzen nogal hoog liggen op het moment, dus misschien wel ergens over de grens?

Bezienswaardigheden (in) Europa

Ga jij ook op zoek naar bezienswaardigheden (in) Europa? De Eiffeltoren nooit gezien? Misschien ben je wel een echte natuurliefhebber en wil je naar het Thingvellir National Park in IJsland? Liever een citytrip naar Lissabon om in een warm hotel te zitten? Als je op zoek gaat naar bezienswaardigheden in Europa kun je jezelf afvragen waar je echt behoefte aan hebt. Wat heb je al die tijd gemist tijdens de lockdown? Als je op zoek gaat naar iets buiten de deur, is het dan de moeite waard om ergens naartoe te gaan om dingen te doen die je thuis niet kunt doen?

Op reis buiten Europa

Reizen buiten Europa zijn meestal reizen waar je al lang over na hebt gedacht. Dit doe je dus ook niet voor maar een weekje of twee, maar dan ga je meteen een paar maanden. Amerika is een machtig groot land met veel te bieden. Japan is ontzettend populair de laatste jaren. Afrika is een prachtig land dat zich steeds sneller ontwikkeld richting onze leefstijl. Er is zoveel moois op de wereld.

Toch in Nederland

Als je toch in Nederland blijft dan kun je eens nadenken over een alternatieve manier van vakantie houden. Iets dat je vernieuwing brengt, waardoor je toch echt dat vakantiegevoel kunt ervaren. Kamperen in Nederland kan een beetje riskant zijn, vooral buiten de zomer, maar het kan je wel een hele knusse ervaring brengen. Samen met flink wat dekentjes en slaapzakken in de prachtige Nederlandse natuur genieten? Bij een vuurtje? Ook is bijvoorbeeld een huizenruil leuk om over na te denken.

https://www.bezienswaardighedenin.nl/europa/