Wapngo
Image default
Bedrijven

Haal je vca cursus Maastricht snel en gemakkelijk met deze 3 tips!

Het VCA certificaat bewijst dat jij weet hoe je veilig, gezond en duurzaam kan handelen op de werkvloer. Niet alleen is dit voor de werknemer handig als je een team wilt aansturen, maar het is ook belangrijk voor de werkgever, aangezien hij of zij verantwoordelijk is voor de gezondheid van de werknemers. Met deze drie tips heb je binnen no time het examen van een vca cursus in Maastricht gehaald, zodat je zelf kan zorgen voor een veilige werkomgeving.

Leer de online stof

Het examen zal veel herhaling van de leerstof vereisen. Dit is echter niet alleen te verkrijgen uit het vca lesboek, dat je krijgt bij de cursus. Je kan namelijk ook kiezen voor e-learning, waarbij je online het lesboek kan lezen. Daarnaast is de online methode ook handig als je je kennis wilt oefenen doormiddel van de online proefexamens die je kan maken. Door deze proefexamens te maken, weet je direct waar je goed in bent en wat je verbeterpunten zijn, en krijg je een betere indruk over hoe de vragen eruit zullen zien op het echte examen.

Vragen die je kan verwachten

De opbouw van deze vragen is onder te verdelen in verschillende categorieën: meerkeuze, eens of oneens vragen, juiste volgorde vragen en match de plaatjes met het juiste antwoord. Daarnaast is het van groot belang dat je de vraag goed doorleest, zodat je de vraagstelling goed begrijpt. Hierbij moet je letten op worden zoals: niet, alleen, geen, beste, onjuist etc. Je wilt niet dat je slordigheidsfoutjes maakt door bijvoorbeeld een juist antwoord te kiezen als er gevraagd wordt naar een onjuist antwoord.

Blijf niet te lang hangen op een vraag

Bij het examen kan je de vraag markeren, zodat je deze op een later punt nog kunt maken. Dit is handig als je niet op het antwoord kan komen, maar niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het nadenken over de vraag.

 

https://eurotransportcollege.com/maastricht-vca-cursus/