Wapngo
Image default
Bedrijven

Kantoorunit binnen

Waarom een bouwkeet kopen van snelbouwkantoor

Heeft u binnenkort een groot bouw project maar zoekt u nog een opslag, dan zijn de kantoorunits binnen van snelbouwkantoor helemaal ideaal. Bouwketen kopen is niet altijd even makkelijk want het is vaak veel geld in een keer en dan maar hopen dat de kwaliteit goed is. In deze blog ga ik u uitleggen waarom de kantoorunits binnen van Snelbouwkantoor de beste aankoop zijn.

Demontabel

Het eerste punt waarom de bouwketen van Snelbouwkantoor ideaal zijn is, omdat de kantoorunits binnen een kwartier in elkaar gezet zijn en wanneer ze niet meer nodig zijn kunnen ze makkelijk weer uit elkaar gehaald worden, dit zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat aan overbodige opslag plek. Ook is er geen zwaar gereedschap nodig om deze demontabele bouwketen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Dat is eerste reden waarom kantoorunits binnen kopen bij snelbouwkantoor de beste optie is.

Verplaatsen

het verplaatsen van de kantoorunit binnen kan op verschillende manieren. De eerste manier is door de unit uit elkaar te halen. Deze manier is vooral handig voor wanneer er gemanoeuvreerd moet worden door kleine gangen of ruimtes. De tweede manier voor het verplaatsen van de demontabele bouwkeet is via de heftruckkokers van de kantoorunit. Via de heftruck zou u de container kunnen verplaatsen zonder uit elkaar te halen. Ook wordt verticale verplaatsing dan makkelijker. De laatste manier om de demontabele kantoorunit binnen te verplaatsen is via de hijsogen aan de bovenkant van de demontabele container, dit is vooral handig voor wanneer de unit op een hoge hoogte moet worden gezet of wanneer de demontabele bouwkeet ergens overheen moet worden gezet. Dit is tweede goede reden waarom bouwketen kopen bij snelbouwkantoor de beste optie is.

Laagste prijs

Wanneer u een bouwkeet kopen gaat speelt de prijs altijd mee want je hebt een budget voor een bouwproject een hoe meer je kan besparen op dingen zoals kantoorunits binnen hoe meer je kan uitgaven aan het beste materiaal om mee te bouwen. Daarom zit u altijd goed met de laagste prijs garantie van snelbouwkantoor. Deze laagste prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de transport methode we delen namelijk de kosten door het aantal klanten dat wij langs gaan op een dag zodat iedereen een beetje mee betaalt aan de transportkosten dit kan aardig wat schelen in de portemonnee. Ook raden wij altijd mensen aan om een paar extra handen te vragen bij de levering zodat kantoorunit geen extra mensen hoeft mee te sturen. Daarentegen kunnen wij wel altijd extra mensen mee sturen.

Waar kan ik een bouwkeet kopen?

Wilt u nu al een bouwcontainers kopen of bouwcontainers huren dan kunt u ons altijd even bellen via 085-0685590 of even mailen via info@snelbouwkantoor.nl. dan kunnen wij een passende offerte voor uw maken die helemaal aansluit op uw behoeftes. U kunt natuurlijk altijd ook even langs komen voor meer advies bij een bouwkeet kopen. Ons adres is warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek. u bent altijd welkom voor een heerlijk kop koffie en om even naar de units  te kijken en sommige opties.

 

 

https://www.snelbouwkantoor.nl/kantoorunit/