Wapngo
Image default
Woningen

Zonder veel geld te investeren, toch een nieuwe look in je keuken

Na aantal jaar dezelfde keuken te hebben, kan dat een beetje saai worden. Dit is niet vreemd, want op een gegeven moment raakt men uitgekeken op dezelfde inrichting van een ruimte. Nu wilt niet iedereen de hele keuken vervangen. Er zijn genoeg andere manieren om een keuken weer mooi en interessant te krijgen. Hier zijn een aantal dingen die de uitstraling van je keuken zouden kunnen veranderen, zonder een hele verbouwing uit te voeren.

Verven van de frontjes in de keuken

Toen de huidige keuken werd aangeschaft, is er gekozen voor een bepaalde kleur voor de frontjes van de keukenkasten. Deze kleur kan je na een aantal jaar zat zijn geworden. Je zou dus de frontjes van de keukenkasten een nieuw kleurtje kunnen geven. Als dit op de juiste manier wordt uitgevoerd, zal het niet opvallen dat ze ooit een andere kleur hebben gehad.

Vervangen van de frontjes in de keuken

Als je én op de kleur bent uitgekeken én de frontjes ook toe zijn aan vervanging, kan het vervangen van dit deel van de keuken een optie zijn. Zo hoeft niet de oude keuken volledig gesloopt te worden en hoeft er ook geen nieuwe keuken gekocht te worden. Het enige wat hoeft te gebeuren, is het aanschaffen van nieuwe frontjes voor de kasten. Hier komt nog bij dat het vervangen van keukenfronten ook niet zo duur is. Zo hoef je weinig geld te investeren en krijg je er toch een keuken met geheel nieuwe look voor terug.

Keuken laten wrappen

Als je in een huurwoning woont, moet je de woning in oude staat kunnen terugbrengen. Met het vervangen en verven van de frontjes van de keukenkasten is dit natuurlijk wat lastig. Je keuken laten wrappen is hier dé oplossing voor. Met speciaal ontwikkelde interieurfolie krijgt de keuken een nieuwe look. Bij het wrappen wordt op alle zichtbare delen in de keuken de folie aangebracht. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten folie. Voor ieder wat wils! U kunt de look creëren die precies bij u past. De folie is kras- en stootbestendig, wat altijd mooi meegenomen is.