Wapngo
Image default
Bedrijven

De beste bescherming voor jouw airpod pro

Misschien heb je het idee dat het niet noodzakelijk is om een airpod pro hoesje te kopen, maar het heeft wel degelijk zijn voordelen. Ondanks dat de airpod pro al in een case zit waarin die wordt opgeladen, is het verstandig om er een hoesje omheen te doen voor dat extra beetje bescherming.

De airpod pro hoesjes hebben namelijk als voordeel dat ze een verliespreventie hebben. Dankzij de sleutelhanger die aan het hoesje zit kun je deze bevestigen aan je sleutelbos, tas of riem. Op die manier kun je ze altijd vinden en raak je ze minder snel kwijt. Voornamelijk omdat de airpods vrij klein zijn kun je ze al snel verliezen en voor de prijs van een airpod heb je dat natuurlijk liever niet.

Voor ieder zijn eigen stijl

Naast de goede bescherming van airpod pro hoesjes, kun je het ook gebruiken om je eigen stijl te eraan toe te voegen. Naast dat het beschermt tegen krassen en andere schade van stoten, kun je ook je eigen stijl eraan toevoegen. Er zijn veel soorten hoesjes met elk hun kwaliteit. Zo heb je softcase hoesjes die een goede bescherming geven tegen krassen of misschien toch de extra bescherming van hardcase hoesjes die ook tegen een flink stootje kunnen.

Daarnaast heb je ook lederen hoesjes met hun eigen sjieke stijl. Al deze airpod pro hoesjes komen met hun eigen kleuren en vormen zodat er altijd een is die precies bij jou past. Of misschien gebruik je ze als accessoire en heb je voor elke gelegenheid een eigen hoesje. Het maakt niet uit waar je voor kiest, zolang het maar bij jou past.

AirPods Pro Hoesjes