Wapngo
Image default
Auto

Alles wat je zoekt voor je Kever kan Paruzzi je leveren

Is jouw oude Beetle je lust en je leven en zoek je originele Keveronderdelen? Van harte welkom op dé VW-site voor Nederland en België. Paruzzi is een allround shop. Het assortiment bestaat uit meer dan 250 professionele merken. Deze leveren allemaal ook rechtstreeks aan Volkswagen of ze hebben dat in het verleden gedaan. Veel van de items die wij aanbieden, zijn via dealers niet meer leverbaar.  

Een deel van de producten verkrijgen wij rechtstreeks uit de Duitse Classic magazijnen. Je kunt de meest uiteenlopende parts bij ons bestellen. Van aandrijf flens pluggen, aanslag rubbers, accupoolklemmen en accuzuur tot kogellagers, koppelingskabels en schakeltandwielen.

Daarnaast willen we antwoorden bieden op al jouw prangende vragen. Paruzzi.com staat vol met technische info, neem je tijd de site goed te verkennen. Zoek je naast onderdelen ook een accessoire? Die zit er zeker tussen. Voorbeelden van populaire accessoires zijn een vintage ventilator, een vaasje voor op het dashboard en een jaloezie voor op het achterraam. Voor een compleet overzicht van het aanbod verwijzen we je naar de Paruzzi-catalogus die je online kunt bestellen.

Kever problemen? Raadpleeg de handleiding

Soms kan het praktisch zijn een handleiding Kever bij de hand te hebben. Maar omdat niet ieder onderdeel standaard met zo’n beschrijving wordt geleverd, hebben wij die informatie online gezet. Je kunt de aanvullende informatie of complete handleidingen inzien, printen en als pdf-formaat downloaden.
 

Zoeken naar een handleiding gaat als volgt: typ het Paruzzi artikelnummer in (je vindt het nummer op het item of op de verpakking aan de linkerkant van de barcode) en klik op het oranje balkje waar ‘zoeken’ op staat. Kom je er niet helemaal uit? Schroom niet contact op te nemen, we helpen je graag! Paruzzi is telefonisch bereikbaar via +31(0)113-5035555. Een mailtje sturen kan naar sales @ paruzzi.com. Als je langs wilt komen, ben je welkom aan de Kreeft 16 in Yerseke.

https://www.paruzzi.com