Wapngo
Image default
Sport

Krachtige full body workout

Wil jij als vrouw graag een wat strakker en meer toned lichaam krijgen dan je nu hebt? Dat was precies mijn wens, dus ben ik gaan verkennen wat mijn opties waren. Van thuistrainingen en zelfs teamsporten tot sportschoolabonnementen en één op één personal training, ik ben niets uit de weg gegaan tijdens mijn zoektocht naar de perfecte oplossing voor mij.

Ik was best bereid wat geld neer te leggen als ik daarmee de perfecte manier zou vinden om op een leuke en doeltreffende manier te sporten en aan mijn lichaam te werken. Aangezien ik al snel tot de conclusie kwam dat ik in m’n eentje niet de discipline heb om thuis zelfstandig te sporten en dan al snel opgeef, dwong ik mezelf om me te begeven tussen andere sporters om mezelf zo te motiveren en vooral: niet op te geven.

Een teamsport paste nu eigenlijk niet helemaal bij mijn leven i.v.m. de verplichtingen op vaste dagen, dus die optie viel ook af. Conclusie: ik moest naar een plek waar meer mensen sporten, maar ik kon ook wel de motivatie van een ander gebruiken. De keuze viel daarom op personal training, maar dan wel met een leuke twist: ik koos voor personal boxing bij Movement Club Amersfoort.

Waarom personal boxing?

Toen ik me intussen naast de verschillende opties om te sporten ook meer was gaan verdiepen in de verschillende trainingsvormen, kwam ik erachter wat ik eigenlijk met mijn lichaam wilde bereiken en de personal boxing trainingen bij Movement Club sloten daar perfect bij aan.

Ik was op zoek naar een trainingscombinatie tussen interval, cardio en herstel. Ondanks dat het me wat spannend leek, had ik daarnaast wel de wens om ook met gewichten aan de slag te gaan, omdat ik wel vaker gehoord en gelezen had dat krachttraining (mits je het bijhoudt) effectiever is in resultaat dan cardio. Mijn doel is met name spieropbouw en mijn lichaam strakker trainen en tonen.

De personal boxing lessen zijn hiervoor absoluut perfect! Boksen is namelijk een echte full body workout. Je gebruikt al je spiergroepen en traint deze ook gelijk hard #winwin. Een bijkomend voordeel is de mentale rust die het boksen mij geeft. Ik raad personal boxing dan ook absoluut aan!

Wat het persoonlijke trainingsaspect dan nog als voordeel heeft? De totale focus waarin je terecht kunt komen tijdens boxing. Ik boks recreatief, zonder competitie-element, maar ik haal er wel onwijs veel voldoening uit en ben helemaal zen na een training. De fantastische personal trainers van Movement Club Amersfoort zorgen hiervoor, want alleen had ik dit nooit kunnen bereiken.

Dankzij de personal boxing trainingen kan ik mij zelfs beter concentreren op werk, puur omdat ik in de avond mijn hoofd helemaal leeg weet te maken tijdens de bokstraining.

Movement Club Amersfoort: meer dan een sportschool

Als je nog een sportcentrum in Amersfoort zoekt waar je voor veel verschillende sporten en fitness terecht kunt, dan raad ik je Movement Club Amersfoort zeker weten aan. Naast mijn bokstraining van een specialistische bokstrainer kan ik ook mijn energie kwijt in het krachthonk. En aangezien ik mij helemaal op mijn gemak voel bij Movement Club, is daar gelukkig ook niks spannends aan ;).

Movement Club biedt verder persoonlijke begeleiding op het gebied van sporten, coaching en fysiotherapie. Check het zelf eens en wie weet ben je net zo enthousiast als ik!

http://www.personaltrainerclub.nl/