Wapngo
Image default
Sport

Personal Trainer Ede zoeken

Laatst zocht ik een personal trainer Ede en vond ik Van Schaik Personal Training. En ik las daar op de website dat het wat minder is gericht op flink spiermassa opbouwen (iets wat ik namelijk liever niet wil), maar echt op een gezondere manier leven! Gezond afvallen dus! En daar kon een personal trainer van Van Schaik Personal Training uit Ede perfect bij helpen, las ik. In dit artikel vertel ik graag hoe alles is verlopen en hoe het tot zover gaat met afvallen.

Van Schaik als personal trainer Ede

Ik zocht dus naar een personal trainer Ede en kwam zodoende uit bij de website van Van Schaik Personal Training. Hen kwam ik namelijk tegen op het internet. Ik heb namelijk geen idee voor welke personal trainer ik moest kiezen en ken er ook geen uit Ede. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Omdat zijn verhaal heel erg goed klonk, met het afvallen op een gezonde manier etc., besloot ik naar hem toe te bellen om een afspraak te maken.

Een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op, om vervolgens enthousiast te reageren toen ik zei dat ik op zoek ben naar een personal trainer Ede en dat ik op die manier bij hem uit ben gekomen. Ook hij stelde voor om inderdaad een afspraak in te plannen en daar de doelstellingen te gaan bespreken.

Naar Van Schaik Personal Training

Op de afgesproken dag ben ik dus naar Van Schaik Personal Training toe gegaan. En heb ik mijn doelstelling verteld. Het hoofddoel was om af te gaan vallen. En dan op een gezonde manier. Door te sporten dus! Vervolgens heeft hij een voorbeeld van een andere klant laten zitten met een heel schema. En dat vond ik er heel erg goed en professioneel uit zien.

We zijn dus begonnen met de personal training. En inmiddels ben ik al flink wat kilo’s’ kwijt. Een echte aanrader!