Wapngo
Image default
Auto

Autorijschool Arnhem

Laatst was ik op zoek naar een autorijschool Arnhem en vond ik Cees Vendrik. Daar las ik dat zij een heel plan ontwikkelen met het ingeschatte benodigde aantal rijlessen. Dit omdat iedere leerling anders is en ze allemaal verschillen wat betreft hoe snel ze dingen oppakken en verwerken in de praktijk met het auto rijden. Daarom klonk dit in ieder geval al goed! Want heel eerlijk gezegd verwacht ik van mijzelf dat ik snel dingen op zal pakken en niet extreem veel rijlessen nodig zal hebben. Daarom vind ik dit een heel aantrekkelijk aanbod omdat ik zo niet teveel rijlessen betaal van te voren.

Proefles bij autorijschool Arnhem

En bij deze autorijschool Arnhem kun je een gratis proefles afnemen. Daarin wordt dan gekeken hoeveel rijlessen ze inschatten die nodig zijn. Vervolgens heb ik nog wat beoordelingen gelezen. En die waren allemaal heel erg positief! Met name dat Cees Vendrik betrouwbaar is, rust uitstraalt en heel vriendelijk is. Ideaal dus!

Ik heb dan ook contact met hem opgenomen door middel van een formulier. En al snel werd ik terug gebeld door hem en hebben wij een afspraak ingepland voor de gratis proefrit.

Verkeersschool Cees Vendrik

Op de afgesproken dag, en het afgesproken tijdstip, stond hij voor de deur om een eerste gratis rijles te gaan doen. Vervolgens zijn wij buiten Arnhem, waar het wat rustiger was, gaan rondrijden. En het viel mij inderdaad op dat de rijinstructeur heel veel rust uitstraalde! Daarnaast ging het autorijden voor de eerste keer ook best goed, aldus Cees Vendrik. En omdat het voor ons allebei goed beviel, hebben wij besloten alle rijlessen bij deze autorijschool af te nemen.

Inmiddels ben ik een paar rijlessen verder. En het gaat al hartstikke goed! Ook ben ik zeer tevreden met de rijinstructeur. Daarnaast geeft hij als extra ook theorielessen, zodat ik een grotere kans van slagen heb bij het theorieexamen. Ik kan hem dan dus ook van harte aanbevelen!

Gerelateerde artikelen

Achteruitrijden met grote wagens

Grijp nu je kans voor een voordelig leasecontract

Een Fiat specialist bij Veendam in de buurt