Wapngo
Image default
Bedrijven

De leukste kerstfiguurtjes voor in huis

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Dat betekent dat je je huis weer mag gaan versieren met kerstverlichting! In deze blog vertellen wij je alles over de leukste kerstfiguren. Met de kerstfiguren van kerstverlichting.nl haal je net dat beetje extra in huis voor jouw versierde ruimte. Kerstverlichting.nl heeft veel verschillende soorten kerstfiguren in haar assortiment. In deze blog houden we je op de hoogte van de leukste kerstfiguren voor in huis. 

Rendieren als kerstverlichting

Wat is er nou leuker dan opvallende kerstverlichting? De verlichte rendieren van kerstverlichting zijn super leuk en ook nog eens erg opvallend. De rendieren zijn er in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een baby rendier. De baby rendier is 54 centimeter in de lengte en 92 centimeter in de breedte. Er zitten ook springende rendieren bij. Deze is volledig voorzien van led verlichting op een aluminium frame. Dit rendier is 70 centimeter in de lengte en 68 centimeter in de breedte. Dit rendier is geschikt voor bijvoorbeeld in de tuin. Zo maak je je kerst tuin helemaal compleet!

Kerststerren

Kerststerren zijn een leuke toevoeging aan jouw kerstversiering. Met de kerststerren van kerstverlichting.nl maak jij jouw kerst nog gezelliger. De kleur van deze kerstster is warm wit. De kerstster is gemaakt van LED. Je hebt de mogelijkheid om meerdere kerststerren aan elkaar te koppelen voor een prachtig effect. Zo maak jij je versierde kerst plekje helemaal compleet!

Sneeuwvlok

Sneeuwvlokken passen natuurlijk helemaal bij de koude dagen en de kerstdagen. Daarom zijn verlichte sneeuwvlokken ook erg leuk om toe te voegen aan je collectie. Net als de verlichte kerststerren is de verlichte sneeuwvlok in de kleur warm wit en gemaakt van led. Ook is het bij de sneeuwvlok mogelijk om meerdere sneeuwvlokken achter elkaar te koppelen. Dit geeft een schitterend effect en zorgt voor een goede kerstsfeer.

 

https://kerstverlichting.nl/winkel/kerstverlichting/opvallende-eyecatchers-om-de-kerst-nog-mooier-te-maken/baby-rendier-zittend-warm-wit/