Wapngo
Image default
Auto

Grijp nu je kans voor een voordelig leasecontract

Als je al langer overweegt om een bedrijfsauto te gaan leasen dan is het nu het moment om dat plan uit te voeren. De economie trekt aan dus het gaat met veel bedrijven weer beter dan de afgelopen jaren. Meer klanten, meer werk, meer inkomsten. En dus wordt het tijd voor een nieuwe bedrijfsauto. En die koop je niet, die lease je. Je gaat vandaag nog een Renault Trafic leasen want het economische klimaat is nu gunstig. Geef jezelf en je bedrijf een boost en bekijk vandaag nog de meest scherpe deals.

Het leasecontract, dit zijn de aandachtspunten

Voordat je een leasecontract ondertekent moet je je een aantal dingen realiseren. Sommige kosten vallen niet onder het contract. Zo is de brandstof meestal uitgezonderd, uitzonderingen daar gelaten. Verder draai je zelf op voor parkeerkosten en natuurlijk ook voor opgelopen boetes. Als je fout parkeert of te hard rijdt dan stuurt de verbalisant de bekeuring naar de leasemaatschappij, want die staat immers als eigenaar geregistreerd bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Maar de maatschappij zal de bekeuring direct aan jou doorsturen met het verzoek om deze binnen de gestelde termijn te betalen. Doe je dat niet dan komen de bijkomende incassokosten ook voor jouw rekening.

Leasen is kiezen voor zekerheid

Kies je voor lease dan kies je voor zekerheid. Voor de zekerheid van een nieuwe auto tot je beschikking hebben en de zekerheid dat je de komende jaren een vast bedrag betaalt waar alle vaste kosten in zijn begrepen. Je kunt je auto gewoon naar de garage brengen voor een onderhoudsbeurt of reparatie, de kosten daarvan zullen door de leasemaatschappij worden voldaan. En je kunt de auto ook gewoon privé gebruiken, al moet je er dan wel rekening mee houden dat de Belastingdienst daar ook nog een graantje van wil meepikken.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen