Wapngo
Image default
Auto

Zo kun je het beste een Citroën Berlingo leasen

Denk je erover om een nieuwe bedrijfswagen te kopen, maar heb je even niet genoeg geld voor de aanschaf ervan? Overweeg dan eens om een auto te leasen. Je bespaart dan een hoop geld en kunt kiezen uit diverse leasevormen.

Doordat leasen steeds populairder wordt, zijn er vele aanbieders die je een goed leasevoorstel kunnen doen. Ga je de nieuwe en flexibele Citroën Berlingo leasen, laat je dan goed informeren over de voorwaarden en vraag altijd een aantal offertes op bij diverse aanbieders.

Waar moet een leasecontract aan voldoen?

Voor je gaat leasen, is het belangrijk om eerst de voorwaarden van het leasecontract goed door te nemen. Je zult je ongetwijfeld afvragen hoe lang de looptijd van het leasecontract is, wat de kosten zijn die je per maand moet betalen en wat er allemaal in het leasepakket is opgenomen. Allemaal vragen waar je duidelijkheid over moet hebben voor je ergens voor tekent. Ook is het belangrijk om te weten wat er met de auto gebeurt na afloop van het leasecontract. Kortom, een leasecontract moet helder en duidelijk zijn en je moet niet ineens voor onverwachte en vaak onaangename verrassingen komen te staan. 

Wat is het voordeel van private lease?

Als je als particulier een auto gaat leasen, dan kun je tegenwoordig op zoek naar aanbieders die het keurmerk voor private lease dragen. Middels dit keurmerk wordt het kaf van het koren gescheiden en word je behoed voor aanbieders die je verleiden met mooie verhalen over lage maandbedragen en weinig kosten. Bij aanbieders zonder dit keurmerk loop je het risico dat je geen waterdicht contract hebt en uiteindelijk meer betaalt dan je in eerste instantie verteld werd. Selecteer dus aanbieders die het keurmerk dragen, je weet dan dat de voorwaarden duidelijk zijn en er geen addertjes onder het gras zijn

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen