Wapngo
Image default
Woning en Tuin

Bomen kopen bij Van IJmeren

Laatst ging ik bomen kopen bij Van IJmeren. Wij zijn namelijk bezig met een verbouwing van de tuin. En hebben door een hovenier een heel mooi tuinontwerp laten maken. En daarin heeft hij ook hele mooie bomen verwerkt. Maar die moesten nog wel gekocht worden! Zodoende zijn wij gaan zoeken naar een boomkwekerij en kwamen wij Van IJmeren tegen.

Waar bomen kopen?

Maar eerst wisten wij nog niet waar wij moesten bomen kopen. Zodoende zijn we op het internet gaan zoeken naar een boomkwekerij. En al gauw kwamen wij Van IJmeren tegen. Daar lazen wij op de website dat je daar online bomen kunt kopen! En allerlei verschillende boomsoorten. Zelf waren wij op zoek naar laanbomen. En daar hadden ze een heel breed assortiment in! Na de naar onze mening mooiste eruit geselecteerd te hebben, hebben we die besteld. En al snel kwamen ze ze afleveren. Ideaal dus!

Een paar werkdagen later kwamen ze de bomen al brengen. Ze gaven aan dat de bomen vanochtend vroeg uit de grond zijn gehaald. En dus hartstikke vers! Vervolgens hebben zij die daar neergezet en kwam de hovenier ze diezelfde dag nog poten.

Het eindresultaat

Uiteindelijk heeft het een prachtige tuin opgeleverd. Met de laanbomen prachten opgesteld! Precies zoals wij het vooraf voor ogen hadden. En zoals de hovenier het in zijn tuinontwerp had neergezet. Ook de bomen van Van IJmeren zijn van topkwaliteit. Inmiddels staan ze er al een tijdje. En ze zien er nog steeds prachtig uit en groeien goed door. Voor bomen kopen kunnen wij jou Van IJmeren dan dus ook van harte aanbevelen.

Verder hebben zij ook nog vele andere boomsoorten. Bijvoorbeeld fruitbomen en leibomen. Maar ook grasmatten en vele accessoires. Mocht jij nog een goede boomkwekerij kennen, dan hoor ik dat heel graag in een reactie. Wij zijn in ieder geval tevreden over Van IJmeren.