Wapngo
Image default
Gezondheid

Hoe kan ik gezond afvallen?

Als het om afvallen gaat, bestaan er veel verschillende diëten. Een punten dieet gaat bijvoorbeeld uit van het gevarieerd eten waarbij je de calorieën telt in de vorm van punten. Ook kan je kiezen voor een koolhydraatarm dieet of een proteïne dieet. Bij de diëtist Schiedam komt het allemaal aan bod.

Welk dieet is het beste?

Dat is moeilijk te zeggen zo legt de diëtist Schiedam uit. Wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet dezelfde resultaten op te leveren. Als je snel wilt afvallen, kan je kiezen voor een sapkuur, crash dieet of afslank shakes. Hiermee kan je in korte tijd veel vermageren, echter dit is niet altijd goed. Het jojo effect ligt op de loer, waarbij je juist weer extra aan kunt komen als je stopt met diëten. Beter is het om geleidelijk aan gewicht te verliezen, vindt de diëtist Schiedam, zodat het ook vol te houden is. Je verandert als het ware je ongezonde leefstijl naar een gezonde leefstijl. Als je gezond wilt afslanken, kan je het beste werken met een dieet schema dat je bijvoorbeeld op kunt laten stellen door een diëtist.

Hoe kan ik afvallen zonder dieet?

Veel mensen slaan hun ontbijt over als ze willen afvallen Maar dat is niet goed zegt de diëtist Schiedam. Beter is om wel elke dag te ontbijten, maar dan wel met een gezond ontbijt. Als je wilt afslanken is het verstandig om tussendoortjes te mijden of in ieder geval te kiezen voor gezonde tussendoortjes. Tips voor gezonde recepten vind je op de website van de diëtist Schiedam, ook voor tips over gezond drinken. Als je wilt afvallen is het verstandig om ook meer te bewegen. Hiermee stimuleer je de vetverbranding en daarmee gewichtsverlies. Sporten in combinatie met gezonde voeding en de hulp van diëtist Schiedam s dus een ideale afslankmethode.