Wapngo
Image default
Aanbiedingen

iPhone 7 batterij vervangen

Apple heeft de iPhone 7 in 2016 gelanceerd als opvolger van de iPhone 6S Plus. Deze iPhone is uitgerust met een aantal verbeteringen ten aanzien van het vorige model. Zo is deze iPhone waterdicht tot een diepte van 1 meter, en gaat ook de batterij langer mee. Een iPhone 7 is geen goedkoop product, en je wilt natuurlijk dat het zo lang mogelijk meegaat. Als dan na een aantal jaar de batterij steeds minder goed oplaadt en ook sneller leegloopt, denk je misschien dat het tijd is voor een nieuwe telefoon. Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid, maar de iPhone 7 batterij vervangen is een veel goedkopere oplossing waardoor je telefoon weer jaren mee kan.

 

Waarom is een iPhone 7 batterij vervangen nodig?

De iPhone 7 is uitgerust met een 3.80 V 7.45 Wh Li-Ion batterij, ook wel een Lithium-Ion batterij genoemd. Als de batterij nog nieuw is kun je 14 uur lang aan één stuk door telefoneren of over het internet surfen voordat hij leeg is, en duurt het 10 dagen voordat je de telefoon weer moet opladen als hij alleen in de stand-by stand staat. Een keer per dag opladen is in het begin dus meer dan voldoende. Maar naar verloop van tijd zal je merken dat je je telefoon steeds vaker moet opladen en dat de batterij ook steeds sneller leegloopt. Een batterij heeft namelijk maar een beperkte levensduur. Als na een paar keer bellen je telefoon alweer leeg is begint het ronduit irritant te worden. Dan kan het nodig zijn om je iPhone 7 batterij te vervangen.

 

Snel en betaalbaar een iPhone 7 batterij vervangen

Apple heeft Lithium-Ion batterijen in de iPhone 7 gebruikt omdat ze een veel hogere energiedichtheid bieden dan andere batterij soorten. Ze doen het beter in verschillende omstandigheden en ze zijn ook een stuk minder zwaar dan bijvoorbeeld lood batterijen. Maar Lithium-Ion batterijen kunnen slechts 400 tot 600 oplaadbeurten mee. Daarom wordt ook aangeraden pas je telefoon op te laden als de batterij bijna leeg is. Zo kun je de levensduur van de batterij een beetje rekken. Als het einde van de levensduur van de batterij is bereikt, dan kun je bij het GSM Reparatie Centrum Terecht om je iPhone 7 batterij te laten vervangen. Een batterij vervangen van een iPhone 7 is snel gedaan, en je staat binnen een half uur weer buiten met een iPhone die het weer als vanouds doet en met ook nog eens 3 maanden garantie op de nieuwe batterij.