Wapngo
Image default
Gezondheid

Meer zelfvertrouwen door Malesize

 

Meer zelfvertrouwen door Malesize

Wanneer je opzoek bent naar meer zelfvertrouwen kan dit vaal al gegenereerd worden door een kleine aanpassing. Mannen zijn over het algemeen onzeker over hun uiterlijk en voorkomen, gewicht en spiermassa en over hun geslachtsdeel. Gedachten die dan vaak naar boven komen zijn, is hij niet te klein of te groot, te dik of te dun en ga zo maar door. MaleXL bied uitkomst voor degene die onzeker zijn over de grote van hun jongeheer. Over het algemeen denken Nederlandse mannen dat de standaard lengte in Nederland zo’n 20 centimeter is. Dit is absoluut niet zo, de norm ligt namelijk een stuk lager, deze is namelijk 14 cm. Het is dan ook niet zo heel gek dat men hier onzeker over is. Wanneer jouw lid 10 centimeter of kleiner is, dan wijk je van de norm af en is het ook niet zo heel gek dat je je hier niet goed bij voelt.

Over het algemeen denken mannen dat vrouwen veel waarde hechten aan een groot lid. Hier is veel onderzoek naar gedaan, want in een relatie gaat het immers over verliefd worden en houden van. Echter zit er wel een kern van waarheid in. Vrouwen geven namelijk onbewust een voorkeur voor mannen met een grote jongeheer. Size does matter gaat dan ook zeker op!

 

Wat doet Malesize?

Malesize zorgt ervoor dat jouw lid een aantal centimeters groter wordt. Het betreft een crème dat iedere dag in gemasseerd dient te worden gedurende 4 tot 6 weken. Voor goed resultaat masseer je de crème op de ‘jelqing’ methode in. Dit doe je als volgt: neem een klein beetje van het product en dep dit op je geslachtsdeel. Smeer de crème vervolgens in en begin hiermee vanaf de basis omhoog richting de eikel. Let op: het is belangrijk dat je knijpende bewegingen maakt. Deze beweging mag niet pijnlijk zijn. Doe dit gedurende 2 minuten.

 

Voor meer informatie over dit product, bezoek je de website!

 

http://www.malesize.nl