Wapngo
Image default
Woning en Tuin

Haal de natuur in huis met onze muurstickers

De vogels die fluiten en de frisse geur van gras en bloemen: een wandeling door de natuur doet iedereen meteen goed. Je zou willen dat je wat vaker omringd kon zijn door deze rustgevende omgeving. Maar als je geen tijd hebt om iedere dag naar het bos of de hei te gaan, dan zijn onze stickers voor op de muur een mooie oplossing. Want hiermee haal je gewoon de natuur naar binnen!

Maak je eigen combinaties

Om een mooie natuurlijke omgeving te creëren, hoef je het niet bij een enkele muursticker te laten. Je kunt onze muurstickers namelijk ook onderling combineren. Wat dacht je van een bloeiende bloem op de ene muur en fladderende vlinders of vogels op de andere muur? Of plaats verschillende dieren bij elkaar. Op jouw muur leeft een leeuw gebroederlijk samen met een hertje. Met onze stickers voor op de muur is echt alles mogelijk. Let er daarbij wel op dat je kleuren op elkaar afstemt. Zo krijg je het mooiste effect.

De leukste flora en fauna aan de muur

Bij het Stickerparadijs kun je terecht voor de meest uiteenlopende stickers van bloemen en dieren. Hierdoor maak je eenvoudig de kamer die bij je past. Als liefhebber van safari’s in Afrika kies je voor wilde dieren, zoals leeuwen of olifanten. Heb je liever een wat meer romantische woonkamer dan past een vaas met rozen op de muur veel beter bij jou. Of misschien haal je de natuur in huis met een bloementak met duiven.

Wil je de hele dag door lekker ontspannen in de natuur? Neem dan eens een kijkje in de collectie muurstickers van het Stickerparadijs. Bij ons vind je altijd de leukste stickers voor op de muur!

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers