Wapngo
Image default
Beauty en verzorging

Een jongere huid in maar 6 behandelingen?

Heb jij last van rimpels, littekens en oneffenheden? Dan zijn daar genoeg gezichtsbehandelingen voor die je kunt boeken. Maar je hebt ook een de behandeling microneedling in Utrecht. Dit is een behandelmethode die gebruik maakt van mini naaldjes, niet te verwarren met acupunctuur. Deze worden in de huid geprikt waardoor er miniscule gaatjes ontstaan. Je beschadigd de huid niet erg maar je maakt het niet genoeg kapot dat je het niet ziet maar waardoor je lichaam het wel wil gaan opvullen door collageen aan te maken en nieuwe cellen. Hierdoor krijg je een stralende frisse huid die meer opgevuld is waardoor je er ook nog eens jonger uitziet. Fijne lijntjes verdwijnen daardoor namelijk. Je zult dus niet na een behandeling meteen resultaat zien, je huid heeft eventjes de tijd nodig om het collageen aan te maken. In Utrecht kun je terecht voor microneedling.

Kosten microneedling in Utrecht

Voordat je een afspraak boekt bij de beautysalon in Utrecht wil je natuurlijk graag de prijzen weten van een microneedling behandeling. Je bent voor een behandeling maar €85 kwijt. In de aanbieding is het zelfs maar €65. Uiteraard kun je ook een pakket bestellen waar meteen meerdere behandelingen in zitten, deze is dan ook nog eens goedkoper. Zo kun je een hele kuur volgen die ervoor zorgt dat jij een jongere en frissere uitstraling krijgt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de microneedling beautysalon in Utrecht.

Gezichtsbehandelingen en je zelfvertrouwen

Een behandeling in een beautysalon is niet alleen goed voor je huid en de klachten hiervan. Het is ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen. Wanneer je bijvoorbeeld door de microneedling in Utrecht een gladdere en jongere huid hebt kan dit goed zijn voor je gemoedstoestand. Je voelt je beter, fris en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.