Wapngo
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw ongewenste beharing definitief ontharen in de buurt van Tilburg

Bent u het zat om uzelf steeds te moeten scheren? Heeft u last van ongewenste beharing en wilt u hier een eind aan maken? Dan kunt u er het best voor kiezen om uw probleemgebieden definitief te laten ontharen in de buurt van Tilburg, Noord-Brabant. Hiervoor gaat u natuurlijk naar een specialist als DermaVision. Alleen dan bent u verzekerd van het gewenste eindresultaat en veilige ontharing. Ga eens langs bij de praktijk van DermaVision in Waalwijk of Berkel-Enschot en ontdek de mogelijkheden om uzelf definitief te laten ontharen in de buurt van Tilburg.

Een behandeling op maat voor het weghalen van uw ongewenste beharing

Wanneer u bij DermaVision langsgaat voor een intakegesprek, bespreken de gediplomeerde huidtherapeuten de mogelijkheden met u. Ze brengen uw wensen in kaart en stellen aan de hand hiervan een persoonlijk behandelplan op. Veelal bestaat de behandeling uit een definitieve ontharing met behulp van lichtbundels die het effect van een laser hebben. Hierdoor kunt u op een veilige manier de haren laten verwijderen. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt van uw wensen af en van de hoeveelheid en de locatie van de ongewenste beharing. Ook het soort behandelingen hangt van deze factoren af.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u uzelf definitief laten ontharen bij een DermaVision praktijk in de buurt van Tilburg? Neem dan contact met hen op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Vervolgens zullen de ervaren specialisten van deze praktijk uw ongewenste beharing definitief verwijderen. Dit doen ze veelal met behulp van een Intense Pulsed Light behandeling of elektrische epilatie. Een Intensed Pulsed Light behandeling wordt vooral gebruikt om het haarzakje op te warmen, zodat deze de verbinding met het onderliggende bloedvat verliest. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren meer groeien en bent u definitief van uw ongewenste beharing af. Elektrische epilatie wordt veelal toegepast bij ontharing op huidtransplantaten en kan iedere haarkleur behandelen.

https://dermavision.nl/