Wapngo
Image default
Beauty en verzorging

OLIE OF MOISTURISER?

 

Zijn korean skincare gezichtsoliën een natuurlijke vervanger voor vochtinbrengende gezichtsproducten? Zoals bij veel van de schoonheidsproducten die we regelmatig gebruiken, draait het allemaal om evenwicht, dus het is geen kwestie van gezichtsolie of vochtinbrengende crème – je kunt ze allebei gebruiken. Gezichtsoliën en lotions vullen elkaar aan om de huid de hydratatie te geven die ze nodig heeft. Zonder dit essentiële vocht zal uw huid droog aanvoelen en jeuken. Door ouderdom en weersomstandigheden kan uw huid haar natuurlijke oliën verliezen, waardoor het nodig wordt een gezichtsolie supplement te gebruiken. Wij raden u aan gezichtsoliën te overwegen als een optie in uw huidverzorgingsregime, gezien de overvloedige formuleringen die gemaakt zijn met ingrediënten zoals fruitesters en vitamines E & A om een hydraterende formule te leveren die werkt als een inwendig drankje voor uw huid. Zorg voor een evenwichtige uitstraling van uw huid door zowel gezichtsolie als moisturizer te gebruiken en zie het verschil!

Sommige huiddeskundigen zeggen dat oliën de behoefte aan hydratatie kunnen vervangen. Maar oliën zijn eigenlijk bedoeld als aanvulling. De belangrijkste functie van een olie is om je huid voller te maken en vocht in te sluiten. Ze helpen ook je huid af te sluiten om te voorkomen dat het water verliest. Aangezien je water verliest via elke porie in je lichaam, zelfs wanneer je niet zweet, is dit proces van vitaal belang!

Het is een vraag die ons al honderden keren is gesteld. Heb je echt olie nodig als aanvulling op een vochtinbrengende crème? Het antwoord is ja. Olie bestaat uit vetzuren, die een belangrijk deel uitmaken van de huidbarrière, en de huid beschermen en gehydrateerd houden. Maar het probleem is dat olie niet door de huidbarrière heen kan dringen (die al gevuld is met natuurlijke oliën die geen extra vocht nodig hebben). In plaats daarvan kan een vochtinbrengende crème met ingrediënten zoals ceramiden en vrije vetzuren helpen water in te sluiten en tegelijkertijd je natuurlijke oliën te behouden – voor een evenwichtige, gezonde en gehydrateerde huid

Het is geen geheim dat massageolie helpt om je gua sha, face rolling en suction cup sessies effectiever te maken. De truc om het meeste uit deze hulpmiddelen te halen is om een gezichtsolie te gebruiken voor extra slip, waardoor je hulpmiddel makkelijker zijn werk kan doen. Naast het feit dat het een geweldige manier is om andere spabehandelingen thuis effectiever te maken, kan het toevoegen van gezichtsolie aan je huidverzorgingsroutine helpen bij een droge, schilferige en gedehydrateerde huid. Als u deze technieken thuis of in onze acupunctuurkliniek in Ballard uitprobeert, zorg er dan voor dat u een olie kiest op basis van zijn kwaliteiten en resultaten.